HOROSCOP 9 septembrie: Taurii sunt melancolici, iar gemenii au o atitudine bună! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru  luni, 09 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. O situaţie din familie te îngrijorează, dar azi poţi lucra la rezolvarea ei.

TAUR Astăzi ai tendinţa să te gândeşti la trecut, mai tot timpul. Îţi faci istoria şi bilanţul vieţii tale sentimentale şi peste tot dai numai de probleme, amânări şi… visuri, năvalnice visuri!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Ai o atitudine bună, pragmatică şi încerci să te adaptezi din mers la noile date şi realităţi. Graţie unei discipline a cheltuielilor şi a unei planificări bune, reuşeşti să faci economii.

RAC Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi!

LEU Intuiţia îţi şopteşte să profiţi de marea ocazie pe care o întâlneşti astăzi. Nu imediat, mai bucură-te de deliciile pânditului şi a vânătorii. Dar nici nu amâna, că vine elefantul şi îţi suflă afacerea!

FECIOARĂ Conjunctura te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Poate, nişte vitamine cu minerale! Decât un calif bolnav, mai bine un cerşetor sănătos, se spune în Orient.

BALANŢĂ Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc doar să se folosescă de tine.

SCORPION Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ, refuzând complicaţiile inutile, poți s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemle urgente, dar nu exagera cu efortul, abia e luni!

SĂGETĂTOR Ai o zi bună, nu te mai doare nimic, la propriu sau la figurat, iar cu puţină gândire strategică poţi rezolva şi problemele cotidiene de luni, cum ar fi programul pe săptămâna asta.

CAPRICORN Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viata personală, suferă din cauza întârzierilor indicate de Saturn, din zodie. Totuşi, poţi avansa în rezolvarea unor problemele sentimentale.

VĂRSĂTOR Eşti adus în situaţia de a lua unele decizii importante. Eşti obligat şi asta nu îţi place deloc! Minte-te frumos că este în interesul tău şi a celor din jur! De fapt, chiar aşa este…

PEŞTI O zi care pare bună! Ai energie şi te agiţi ca să acoperi mai multe domenii. Totuşi, încearcă să vorbeşti mai puţin, cei din jurul tău nu sunt în stare să-ţi aprecieze comentariile!