Horoscop 9 octombrie.  Aspectele lui Marte arată o zi favorabilă inspiraţiei şi intuiţiei. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 9 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Aspectele lui Marte arată o zi favorabilă inspiraţiei şi intuiţiei. Ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor in ceea ce faci!

TAUR Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Astăzi ai o zi favorabilă, mai ales în domeniul sentimental.

Citește și:

GEMENI Ai mai multe probleme, care te obsedează şi nu le găseşti soluţie. Ai vrea să ceri un sfat, dar încă nu te-ai decis asupra persoanei cu care să împărtăseşti tainele tale. Mai aşteaptă!

RAC O zi favorabilă în ceea ce priveşte domeniul sentimental. La serviciu eşti ascultat şi apreciat, sau măcar se poartă frumos cu tine! Crezi că poţi rezolva unele probleme personale!

LEU Ai strâns cam multe, eşti gata să explodezi. Trebuie să o faci prudent şi cu grijă! Încă nu ai avantaj, mai aşteaptă, mai pândeşte… mai vezi ce se întâmplă şi mai ales cui se întâmplă!

Citește și:

FECIOARA Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează o lucrare. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale în cuplu.

BALANŢA Configuraţia şi aspectele arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Evită în special Scorpionii şi Fecioarele.

SCORPION Afacerile sunt afaceri! Fie că este vorba de bani sau amor, au metodele lor, secrete şi vicleşuguri! Nu te apuca să inventezi lucruri vechi de când lumea, încearcă să fii de încredere!

Citește și:

SĂGETĂTOR Dacă te simţi singur, mobilul e la îndemână. Nu te lăsa descurajat de refuzurile iniţiale, până la urmă o să găseşti pe cineva cu care să te sfătuieşti, să-ţi discuţi ideile şi proiectele!

CAPRICORN Trebuie să împaci viaţa profesională cu cea sentimentală. Timpul nu-ţi ajunge şi cei dragi încep să-ţi simtă lipsa. Încearcă să fii mai eficient şi mai rapid, cei dragi sunt pe primul loc!

VĂRSĂTOR Astăzi ai unele dificultăţi de comunicare la serviciu şi acasă. Fii mai scurt şi mai precis în discurs, zâmbeşte şi dă toate semnalele nonverbale că eşti băiat bun şi bine intenţionat!

PEŞTI Cu toate că atmosfera pare apăsătoare, la serviciu, la şcoală sau unde activezi, soarele este prezent în gândurile tale. Astăzi nu suporţi văicărelile, ipocriziile şi minciunile! Bine faci!