Horoscop 9 decembrie. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 09 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 9 decembrie. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze…

BERBEC Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întâlnirile decisive! Este o zi de luni plăcută şi liniştită, patriarhală, nu o agita cu atitudinea ta agresivă!

TAUR Obişnuinţele cotidiene te obosesc astăzi mai mult decât trebuie. Ai intrat într-o rutină zilnică, monotonă şi nemotivantă, aşa că trebuie să găseşti o strategie de schimbare a situaţiei!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Îţi urmăreşti cu fidelitate interesele, propria linie de conduită, dar astăzi reuşeşti să dai o mână de ajutor şi colegilor, celor dragi, familiei. Rezolvare favorabila a problemelor tale!

RAC Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri în rezolvarea afacerilor, cu bani sau cu amor, dar din cele mai vechi, care trenează de mai mult timp. Seară plăcută, culturală!

LEU Prieteni vechi, pe care i-ai pierdut din vedere, revin din timp şi spaţiu. Cu istorii şi veşti bune! Obţii succesul în mai multe chestiuni care privesc serviciul şi relaţiile dintre oameni.

FECIOARA O zi de luni ceva mai obositoare, dar până la urmă foarte plăcută. Seară deosebită. Dacă eşti cu prietenii, un plus de distracţie. Lucrurile devin ceva mai dinamice, petrecerile mai dese.

BALANŢA Norocul este azi punctual la întâlnire. Nu mai încerca, nu mai ocoli, îndrăzneşte! Romanii ziceau că norocul ajută pe cel îndrăzneţ, şi ştiau despre ce vorbeau! Seară plăcută, poate în doi!

SCORPION Nu te risipi în mai multe direcţii, nu-ţi strica orzul pe gâşte! Ai o idee bună, pisează până se fac praf. Potenţialii ostili! Dacă vrei pace, pregăteşte-te de război, o vorbă de la romani!

SĂGETĂTOR Te afli în centrul atenţiei. Ai reuşit să atragi interesul, acum încearcă să oferi performanţă! Aşa se urcă pe scara socială. Poţi obţine complimente, aprecieri, sau chiar recompense…

CAPRICORN O zi de luni senină şi frumoasă, cum nu ai mai avut de mult timp. Astăzi stare de bine e prietena ta cea mai bună, care te ajută să uiţi obstacolele şi necazurile şi să te simţi oprimist.

VĂRSĂTOR Dimineaţa favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. O situaţie de serviciu te îngrijorează, dar azi poţi lucra la rezolvarea ei.

PEŞTI Eşti în formă şi ai atâta încredere în forţele tale, că îi impresionezi pe cei din jur, care vor să accepte ideilor tale, să te urmeze. Spaţiul, timpul şi gândul nu sunt atât de diferite!