Horoscop 8 octombrie. Concentrează-te pe problemele zilnice, nu te risipi în direcţii utopice. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 8 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Trebuie să te laşi în voia intuiţiei. Nu mai complica lucrurile inutil şi păgubos, situaţia este cum ai văzut-o de prima dată, prima impresie contează. Restul este convenţie şi ipocrizie.

TAUR Azi nu eşti dispus să se facă glume pe seama ta, de fapt nu eşti dispus niciodată. Încercă să răspunzi cu aceiaşi monedă, fără să te superi şi să faci scandal. Cine se supără i se taie nasul!

Citește și:

GEMENI Este ziua ta norocoasă atât pe plan profesional cât şi sentimental. Dar, atenţie ce-ţi doreşti, deseori norocul nu este eficient sau productiv. Eşti prea exagerat în apărarea ideilor proprii!

RAC Reuşeşti astăzi să atragi şi să convingi prin afirmarea dorinţei de armonie care te caracterizează. Fără limitări şi constrângeri te poţi manifesta şi acţiona spre folosul tău personal.

LEU Toată lumea ştie că eşti generos. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, cotidiene, de rutină, nu face multe valuri şi mai ales nu te împrumuta, nu da bani cu împrumut, evită băncile şi pariurile!

Citește și:

FECIOARA Configuraţia astrologică iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poţi să le afli. Seară plăcută, poate la un film nou, la modă!

BALANŢA O perioadă de întrebări şi îndoieli? Posibil! Dialectica aceasta te poate duce la răspunsuri şi certitudini! Sigur, dacă faci ceea ce trebuie, bate şi ţi se va deschide, caută şi poţi găsi!

SCORPION Ai marea calitate să poţi să o iei mereu de la început, fie în profesie, fie în dragoste. Acest lucru e apreciat de cei din jurul tău, azi e una dintre zilele în care verifici acest lucru…

Citește și:

SĂGETĂTOR Ai încredere, tot ce a fost greu a trecut. Te îndrepţi spre o perioadă cu reuşite in care prietenii iţi vor fi sprijin iar familia temei! Viitorul îţi este favorabil, nu mai sta pe gânduri!

CAPRICORN Trebuie să continui cu datele pe care le ai, eşti pe drumul cel bun. Concentrează-te pe problemele zilnice, nu te risipi în direcţii utopice. Afacerile simple sunt cele mai profitabile.

VĂRSĂTOR Eşti mai sensibil decât de obicei, mai omenos şi mai gata să-ţi ajuţi aproapele. Foarte bine, pentru că mai multe persoane din anturaj şi familie abia aşteaptă să-ţi plângă pe umăr!

PEŞTI Astăzi reuşeşti să te stăpâneşti admirabil, cu toate că ai suficiente motive să ripostezi. Dar mai bine taci din gură, îţi vine apa şi la moara ta! Nu te enerva, zâmbeşte şi treci mai departe!