Horoscop 8 noiembrie. Vești proaste pentru o zodie: Astăzi trebuie să te concentrezi pe problemele tale urgente. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 8 noiembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. Zodia care astăzi este foarte agitaată. Concentrează-te pe problemele tale urgente şi lasă zvonurile!

Horoscop 8 noiembrie, vineri!

BERBEC Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viaţa personală, suferă din cauza întârzierilor arătate, cu autoritate, de Saturn. Astăzi poţi progresa în rezolvarea problemelor sentimentale.

Citește și:

TAUR Stelele îţi sortesc o zi bună, nu ai foarte mult de lucru, iar cu puţină gândire pozitivă poţi rezolva şi problemele cotidiene, cum ar fi cumpărăturile şi relaţiile sociale bune.

GEMENI Conjunctura benefică, cu Mercur favorabil, chiar dacă este retrograd, te îndreptăţesc să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp.

RAC O zi de vineri care seamănă cu altă zi de vineri, în care rutina discuţiilor obişnuite de la serviciu devine monotonă şi cu o impresie de “déjà vu”. Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună!

Citește și:

LEU Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. Azi păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi fii cooperant şi mai practic.

FECIOARĂ Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc doar să se folosescă de tine.

BALANŢĂ Zodiacul, în general benefic te îndreptăţeşte să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi!

Citește și:

SCORPION Nu poţi să placi la toată lumea, cauza este caracterul tău. Dar nici nu poţi să-ţi schimbi mereu caracterul, ca să placi. Aşa că astăzi nu mai filozofa şi du-te la cumpărăturile de vineri!

SĂGETĂTOR Eşti în formă bună şi asta este foarte avantajos. Ai de luat o decizie, eşti la o răscruce în viaţa ta. Dar nu te grăbi, ia lucrurile foarte în serios, pe îndelete şi într-o ordine naturală!

CAPRICORN Nu te simti bine, ba îți curge si nasul! Și atmosfera, unde lucrezi, este plină de electricitate, gata să tune şi să fulgere. Păstrează-ţi calmul şi foloseşte batiste de unică folosinţă!

VĂRSĂTOR Ziua este sub culorile optimismului şi a reuşite. Reuşeşti să te adaptezi rapid la schimbările şi problemele zilei, rezolvând cât şi cum se poate. Nu prea eşti atent, dar nu pierzi nimic!

PEŞTI Eşti agitat, unele informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicaţiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele tale urgente şi lasă zvonurile!