HOROSCOP 8 august: Va da norocul peste o zodie: Tot ceea ce începi astăzi, este favorizat! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru joi potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Marte, planeta ta protectoare, din Leu, indică mici probleme, trebuie să eviți nepăsarea, graba şi nerăbdarea. Totuşi, realizezi că ezitările tale de acum câteva zile nu au avut niciun motiv!

TAUR O zi liniştită în care şi evenimentele parcă s-au topit de căldură. Oricum, nimic notabil nu pare a se întâmplă. Dar, lucrurile pot să evolueze, în viitorul apropiat, foarte interesant.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Posibil conflict dintre sentimente şi logică. Nu forţa găsirea unei soluţii, nu lua decizii importante. Amână toate întâlnirile pe care le poţi reprograma. Nu promite nimic, nu discuta mult!

RAC Norocul nu te ocoleşte, oriunde a fi şi orice ai face. Nu este vorba de bani sau glorie, ci de ceva mult mai important, de preţuirea celor dragi. Tot ceea ce începi astăzi, este favorizat!

LEU Eşti curajos în discursul tău. Adică ai, ca de obicei, gura mare, ar spune detractorii tăi! Astăzi vezi mai bine în ograda vecinului decât în propriul buzunar, atenţie la cheltuieli inutile!

FECIOARĂ Conjunctura este favorabilă, mai puţin în domeniul familiei, partenerului. Cu tact şi calm poţi evita discuţiile. Zâmbeşte mult şi nu da replica. Pe total o zi bună, în special pe seară.

BALANŢĂ Ai o atitudine de rebel fie solo, fie în duo. Sfidezi şi îţi face plăcere. Daca eşti solo poţi să te dai mare şi tare în faţa pisicii! Dar dacă eşti duo şi partenerul nu are nervii buni…

SCORPION Nu crede cu ochii închişi tot ce ţi se spune, toate veştile primite. Verifică şi vezi cui foloseşte ca tu să primeşti astfel de informaţii! Fii vigilent pentru că situaţia nu e clară deloc!

SĂGETĂTOR O dimineţă densă în care ai multe de făcut, fie că eşti la serviciu, fie la munte, sau la mare. Oferă-ţi mici pauze în care să te dedici pasiunilor tale, îţi ridică moralul şi te relaxează.

CAPRICORN Astăzi dai dovadă de realism şi îţi creionezi bine scopurile, atât în viaţa profesională cât şi în cea sentimentală. Cooperează mai bine cu partenerii şi spune-le exact ce aştepţi de la ei.

VĂRSĂTOR Menajează-ţi nervii dar şi pe ai celor din jur! Ai mereu ceva de obiectat şi lucrul acesta nu te face popular nici la birou, nici pe plajă. Vorbeşte mai puţin şi aşa ai prieteni mai mulţi!

PEŞTI Azi crezi că există “ceva” între tine şi ceilalţi. Cei din jur se schimbă neîncetat, sunt nesiguri. Cu toate că eşti un semn adaptabil, mutabil, superficialitatea nu te-a ispitit niciodată!