HOROSCOP 7 august: Nu trebuie să te minţi că o să fie bine! Evenimentele, situaţiile şi emoţiile tale sunt…Află ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Astăzi eşti la mijloc între dorinţa de reformă a vieţii tale profesionale şi nevoia de mai mult spaţiu vital, de mai multă libertate personală. Probleme care cer atenția ta imediată.

TAUR O perioadă favorabilă, profită şi încearcă să-ţi îndrepţi unele obiceiuri proaste şi nesănătoase. Ai ocazia să-ţi schimbi părerea, în bine, despre o persoană. Nimic nu este, ceea ce par a fi!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Dimineaţa eşti suficient de atent şi obiectiv ca să poţi lua decizii importante. Te preocupă şi banii, nu ai suficienţi, dar mai aşteaptă câteva zile, direcţia viitorului pare favorabilă!

RAC Nu trebuie să aştepţi să te ajute anturajul, trebuie să te descurci singur. Posibile mici probleme, atenţie la aerul conditionat şi la curent ! O veste bună urmată de o seară relaxantă.

LEU Dimineaţă densă şi obositoare, cu schimbări de program. Ai şansa să-ţi clarifici dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi un pic. Sigur, după orele de program!

FECIOARĂ Faci nişte manevre! Atenţie la detalii, nu că le-ai neglija, eşti un maestru al miniaturilor, dar nu pierde din vedere toate amănuntele. Urmează-ţi scopul, nu te lăsa tentat de mijloace!

BALANŢĂ Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. Poate, o veste de la un prieten. Evită stresul, enervarea, suprasolicitarea, efortul, nu mânca mult şi oferă-ţi prilejuri de odihnă şi relaxare!

SCORPION Fii mai modest în pretenţii şi o să te simţi mult mai bine, pentru că o să le realizezi! Nu trebuie să te minţi că o să fie bine. Gândirea pozitivă nu înseamnă să te înşeli cu bună ştiinţă!

SĂGETĂTOR O zi cu aspecte planetare amestecate, în general favorabile. Dimineaţa e prea cald şi eşti obosit şi o să tragi de tine toată ziua. Te poţi înviora pe seară, la o discuţie veselă cu prietenii.

CAPRICORN Eşti mai îndrăzneţ astăzi pentru că încerci să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii. Nu întâlneşti o opoziţie importantă, dar principalul tău inamic este încă neîncrederea în propriile forţe.

VĂRSĂTOR Astăzi simţi o mare plăcere să fii util, să ajuţi pe alţii şi astfel să te strecori neobsevat în treburile lor! Totul este bine când se sfârşeşte cu bine. Nu amesteca plăcutul cu utilul!

PEŞTI E timpul unor decizii importante, sau minore. Ceea ce trebuie să faci e să iei hotărârile la momentul potrivit. Astăzi! Nu amâna şi nu lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Nu se rezolvă!