HOROSCOP 6 septembrie: Racii au o zi PERFECTĂ

BERBEC Conjunctura astrelor te avantajeză ca să fii elocvent. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti agresivitatea proverbială.

TAUR Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi scumpe şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investeşti mai mult in propria imagine. Nu pleca la drum lung, de seară!

GEMENI Astăzi nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau care are cu adevărat nevoie de ajutor. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

RAC Aspecte favorabile par că te avantajează, mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp!

LEU Iniţiezi un fel de selecţie naturală în jurul tău, în sensul că ceri mult, dar primeşti puţin. Testarea prietenilor şi a colegilor te ţine ocupat toată ziua, aşa că nu ai timp de altceva.

FECIOARĂ Intuţia te poartă astăzi, evitând multele conflicte, certuri şi tensiuni din jurul tău. Domeniul sentimental este avantajat. Solo sau în duo ai o seară agreabilă cu multe promisiuni.

BALANŢĂ Vinerea, zi de cumpărături săptămânale. În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. Seară distractivă, poate la un film nou!

SCORPION Poţi să te grăbeşti încet, ai talentul acesta! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţia!

SĂGETĂTOR Un Geamăn, sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta astăzi. Este, însă, bine să nu te bazezi pe persoane născute în semne de apă şi mai ales de pământ.

CAPRICORN O zi favorabilă. Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Dacă aşa ai hotărât, poţi să pleci în weekend pe seară, stelele nu te contrazic!

VĂRSĂTOR Ca să avansezi pe drumul tău, astăzi trebuie să te concentrezi, să nu te laşi sedus de propuneri facile dar periculoase. Ca să ai ceritudinea deciziei tale, sfătuieşte-te cu cei apropiaţi!

PEŞTI Prea multă presiune pe umerii şi sufletul tău! Pragmatismul tău poate fi de mare folos astăzi, viziunea ta realistă poate aduce succes. O zi obositoare, dar totul trece, până la urmă!