HOROSCOP 6 august: Anumite lucruri nu-ţi dau pace. Evenimentele, situaţiile şi emoţiile tale sunt…Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luni potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Atenţie, astăzi sunt şi obstacole în calea ta! Respectă regulile de igienă. Şi vorbeşte, nu fi mai enigmatic decât trebuie, că nu o să mai înţeleagă nimeni, nimic! Nu pleca la drum lung!

TAUR O zi în care nu trebuie să fii descurajat de nerealizări sau de întîrzieri. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni. Este posibilă o schimbare naturală, în bine, a situaţiei!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Ezitările şi nesiguranţa de astăzi sunt doar reflexele unor situaţii trecute, pe cale să fie uitate, dar care încă, se pare că, mai contează. Fii mai pragmatic, nu mai superficial și distrat!

RAC Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Racului să rezolve azi problemele legate de relaţiile cu furnizorii, cu terţii, cu autorităţile, sau cu rude mai îndepărtate.

LEU Eşti înclinat să dai astăzi toată atenţia ta anturajului, celor din jurul tău, celor dragi. Conjunctura este favorabilă şi te bucuri de o intuţie bună. Urmează-ţi prima impresie, primul gând!

FECIOARĂ Este bine să-ţi îndrepţi atenţia către asociaţi, parteneri sau colegi, ca să nu ai decepţii. Sunt favorizaţi nativii din zodie care desfăşoară activităţi medicale şi administrative.

BALANŢĂ Nu-ţi pierde timpul cu amănunte nesemnificative şi oameni rudimentari. Reuşeşti doar să te enervezi degeaba! Nicio aşteptare nu poate dura la nesfârşit, astăzi poţi primi nişte veşti!

SCORPION Vremea toridă te face să te iriţi repede. Excesul de energie vitală se poate traduce şi prin nelinişte, nerăbdare şi nervozitate. Ceea ce te poate face misterioas, dar şi imprevizibil!

SĂGETĂTOR Pentru un procent din zodie e o zi bună. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. O anumită tensiune, fără motiv evident, te împiedică să te relaxezi. Căldura sau… gândurile?

CAPRICORN Ai mai multă libertate de mişcare şi exprimare, indică aspectele. Foloseşte conjunctura să stabileşti unele lucruri între tine şi partenerii, asociaţii tăi. Clarifică problemele din timp!

VĂRSĂTOR Anumite lucruri nu-ţi dau pace. Evenimentele, situaţiile şi emoţiile tale sunt alternative şi o să-ţi faci un titlu de glorie ca să comunici tuturor celor din jur simţămintele tale profunde!

PEŞTI Acasă, în cadrul familiei, cuplului, găseşti ceea ce-ţi trebuie, susţinere şi iubire, ca să te refaci şi să-ţi reîncarci bateriile cu energie. Pentru cei solo este bună şi casa părintescă!