Horoscop 4 octombrie: Zodia care astăzi nu are o zi FAVORABILĂ. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 04 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Dai dovadă de umor inspirat, de o bună dispoziţie care te fac un companion plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-ţi energia şi încearcă să duci o viaţă mai sănătoasă.

TAUR Eşti în situaţia de a purta conversaţii calme şi plăcute cu anturajul, ceea ce te relaxează. Însă, la serviciu, e o încurcătură şi calmul tău se risipeşte ca o grămăjoară de pudră în furtună!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Ai mai multă energie decât de obicei, dar nu trebuie să cazi în obişnuitul păcat al superficialităţii. Astăzi concentrează-te pe problemele pe care le-ai lăsat până acum nerezolvate!

RAC Ai probleme în relaţiile sentimentale. Nu prea ai dormit bine şi gândurile nu îţi dau pace. Situaţia pare complicată. Dacă nu ai soluţie, amână pe altă dată, stelele nu îţi sunt favorabile.

LEU Astăzi eşti optimist şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Tot azi poţi să primeşti un răspuns pentru una dintre problemele la care te gândeşti de mult.

FECIOARA Situaţia te face să acţionezi rapid, fără să te gândeşti. Fii prudent şi o să fie normal. Din nou ai ceva dificil de rezolvat dar numai în cursul dimineţii. Nu te grăbi, graba strică treaba!

BALANŢA Tenacitatea şi răbdarea aduc succes. Dar, ai nevoie de sprijin. Nu ai linişte şi nu te poţi relaxa pentru că eşti în urmă cu multe treburi. Cere ajutor! Pentru asta sunt familia şi prietenii!

SCORPION Nu mai amâna, taie nodul gordian! Este o zi fastă pentru deciziile curajoase şi revoluţionare. Dacă ai făcut bine, sau nu, o să vezi tu mai târziu, astăzi acţionează, nu mai pierde timpul!

SĂGETĂTOR Faci eforturi ca sa păstrezi legăturile bune cu cei din jur, în special cu cei dragi. Nu te enerva pentru câteva cuvinte, toată lumea e nervoasă şi poţi da vina pe vremuri şi alegeri!

CAPRICORN O zi care pare bună pentru Capricorn, perfecţionistul sentimental! Iţi place orice discuţie cu prietenii şi colegii şi faci planuri. La serviciu nu e aşa de rău, chiar dacă e mult de lucru!

VĂRSĂTOR Te-ai mai liniştit puţin în legatură cu o problemă personală. Astăzi poţi primi încă o confirmare pozitivă, aşa că ar fi cazul să te gândeşti, ca premiu, la o mică excursie, în weekend!

PEŞTI Azi ai multe pe cap, dar e o zi fastă, norocoasă. Nu vei reuşi să le faci pe toate, concentrează-te pe o singură problemă importantă pentru tine, poate o problemă sentimentală mai dificilă.