Horoscop 31 octombrie. Zodia care astăzi va avea o zi proastă

horoscop
Horoscop 31 octombrie. Zodia care astăzi va avea o zi proastă
Autor:

Horoscop 31 octombrie. Zodia care astăzi va avea o zi proastă. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 31 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Ai mai multe impasuri, care te obsedează şi nu le găseşti soluţie. Ai vrea să ceri un sfat, dar încă nu te-ai decis asupra persoanei cu care să împărtăseşti problemele tale. Mai aşteaptă!

TAUR Astăzi, mai ales cu cei apropiaţi, cu familia, nu trebuie sa te lupţi, ca şi cu morile de vant. Încăpăţânarea a trezit întotdeauna o reacţie contrara şi nu vei ajunge la niciun rezultat.

GEMENII O zi fastă, transparentă, favorabilă celor întreprinzători. În astfel de zile obstacolele, încercările de orice fel, se trec mai uşor, cu noroc şi succes. Norocul ajută pe cei îndrăzneţi!

RAC Trebuie să-ti controlezi starea de confuzie şi de nervozitate, care iţi pune unele relaţii în pericol şi produce surprize şi nedumerire anturajului. Toată lumea ştie că îţi place armonia!

LEU Oferă-ţi o pauză ca să… visezi cu ochii deschişi! Lipsa acestui răgaz absolut obligatorii îi face pe Lei nervoşi şi nesuferiţi. Lumea nu ştie ce suflet de poet poate avea un Leu!

FECIOARA Dimineaţa, în activitatea ta, trebuie să te fereşti de orice persoană potenţial ostilă sau dubioasă. Nu uita: “dacă intri in troacă, te mănâncă porcii!” Evită locurile publice aglomerate.

BALANŢA Încerci să rezolvi lucrurile cât mai simplu posibil, fără conflicte şi resentimente. Totuşi, trebuie să dai dovadă de o combativitate bine temperată, care, fără agresivitate, te ajută mult.

SCORPION O zi modestă şi ca realizari şi ca pretenţii, de aceea cam cenuşie şi monotonă. Poti să o inviorezi pe seară, la un spectacol, un film şi/sau la o cina cu multă şampanie şi ciocolată!

SĂGETĂTOR Simţi din ce in ce mai tare ca nu mai poţi sta alături de persoanele cu care nu ai afinităţi selective, care nu te lasă să te desfăşori. Azi poţi să obţii un armistiţiu, o regulă a jocului!

CAPRICORN Astăzi te înţelegi intelectual, profesional şi chiar sentimental, cu o persoană născută tot in zodia Capricornului. Ţi se pare ciudat, dar aveţi în comun multe: perfecţionismul, de exemplu!

VĂRSĂTOR „Câinii latră, caravana trece!”. Chiar daca vei suporta reproşuri şi ţi se vor aduce la cunoştiinţă bârfe despre tine, fondate sau false, tu trebuie să dai dovadă de prudenţă şi reţinere.

PEŞTI Eşti în plină formă, fizic şi mental! Ţi-ai regăsit ritmul optim de viaţă şi serviciul nu-ţi mai pare o pedeapsă. Sunt nişte discuţii despre bani, dar faci faţă. Pe total, o zi bună!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X