Horoscop 31 iulie: Nimic din ce a fost nu mai e, dragostea pare un spin în inimă. Profesorul Radu Ștefănescu vă oferă cele mai bune recomandări și sfaturi ale acestei zile pentru toate semnele zodiacale.

BERBEC Bun negociator, sfârşitul lunii iulie îţi oferă unele oportunităţi. Dar, astăzi eşti supărat pe termomentrul afectiv! Ai impresia că nu primeşi la fel de multă tandreţe pe cât dăruieşti tu.

TAUR Trebuie să ai o răbdare îngerească pentru că cei cu care discuţi azi par că au codiţă şi corniţe. Poate doar căldura este de vină, dar nu încerca să-ţi impui punctul de vedere cu orice preţ!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Ziua este relativ calmă, liniştită, favorabilă, dar te poţi aştepta la unele evenimente, sau veşti, aşteptate, sau nu, mai pe seară, când conjunctura te avantajează. Nu pleca la drum lung!

RAC Aştepţi o veste, o decizie, ca să vezi în ce domeniu sunt avantajate interesele tale, azi. Solo, mai faci o încercare să-ţi găseşti “sufletul pereche”, în duo amorul este sidefat şi nuanţat.

LEU Astăzi eşti pasionat de întreceri, concursuri, curse către succes. În jurul tău, la serviciu, sunt multe locuri goale, se pleacă masiv în concediu, vacanţe, croaziere. Cu cine să te întreci?

FECIOARĂ Ai, în cursul dimineţii, o intuiţie bună pe care o pui în serviciul colegilor, anturajului, familiei. Trebuie doar să zâmbeşti, pentru că treci printr-o perioadă în care lumea te place!

BALANŢĂ Primeşti o veste total lipsită de sens. Dacă este de la Fisc este evident lipsită de sens. Poate unde peste tot este haos şi nepăsare. Eşti aproape de o soluţie pentru o problema financiară.

SCORPION Conjunctura te îndreaptă către pace şi armonie, concepte care îţi sunt un pic străine. Dar senzualitatea îţi este proprie aşa că azi ai o zi aşa cum îţi doreşti, toridă la propriu şi figurat!

SĂGETĂTOR Îngroapă securea războiului şi treci la masa tratativelor! Observă situaţia cu atenţie şi apoi, cu multă diplomaţie, trebuie să-ţi joci atuurile pe care le ai. Aşa poţi să ai ultimul cuvânt!

CAPRICORN Atmosfera este plăcută şi destinsă, poţi să împaci munca cu dragostea. Ai o zi mai densă. Ai ceva important de lucru. Nu chiar ce-ţi doreai, dar până la urmă activitatea este activitate!

VĂRSĂTOR Trădare, şopteşte vântul! Nimic din ce a fost nu mai e, dragostea pare un spin în inimă. Totul apare confuz, dar în definitiv totul s-a născut din haos! Ai răbdare să se clarifice situaţia!

PEŞTI Foloseşte ziua de astăzi ca să faci lucrurile acelea neplăcute, dar necesare, pe care le-ai tot amânat. După aceea, pe seară, o să te simţi mult mai bine, eliberat de presiunea obligaţiilor!