Horoscop 30 septembrie.  O zodie suferă astăzi: Nu încerca să o iei pe scurtătură. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 30 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole ridicate de potenţialii ostili. Munceşti, te distrezi, te odihneşti, eşti mai entuziast şi te gândeşti cu încredere la viitor.

TAUR Eşti distrat şi nu te poţi concentra după un weekend distractiv, dar obositor. Conjunctura iţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente negative. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi!

RAC Cam obosit şi fără chef. Toamnă monocordă şi cenuşie e de vină! Nu te înhăma la lucruri mai importante, pe care nu le poţi rezolva singur. O informație îţi dă unele speranţe, dar nu te grăbi!

LEU Te identifici prea mult cu ceea ce faci. Eşti prea pasionat, şi consumi prea multă energie ca să fii admirat. Nu te consuma pentru gloria şi banii altora, este pagubă curată!

FECIOARA Ziua regăsirilor! Fie o persoană pe care nu ai văzut-o de mult timp, fie regăseşti un obiect care înseamnă ceva pentru tine, fie îţi aminteşti de o trăire, ceva care îţi încălzeşte sufletul!

BALANŢA Găseşti o mare satisfacţie în ajutorul pe care-l oferi unui coleg la serviciu, sau în sprijinul unui prieten. Ascultă-ţi vocea instinctului şi fă lucrurile aşa cum trebuie, cu profesionalism!

SCORPION O zi favorabilă pentru scorpionul cel sentimental. Iţi prieşte o discuţie cu cei dragi, familia şi faci planuri. Prietenii te ajuta astăzi chiar fără să-i rogi de mai multe ori. Veşti bune.

SĂGETĂTOR Eşti în plin proces de schimbare, de reaşezare a valorilor tale. Totul pare amestecat şi greu de rezolvat. Nu încerca să o iei pe scurtătură, să nu dai importanţă problemelor tale personale!

CAPRICORN Poţi să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva, în probleme de muncă, de serviciu. Eşti pe drumul cel bun, trebuie să laşi comoditatea şi probabil că poți reuşi ce ţi-ai propus.

VĂRSĂTOR Ceva neprevăzut. Trebuie să iei atitudine la serviciu, sau ceva de rezolvat pentru familie. Spre seară eşti obosit, dar mulţumit. Astăzi nu lua zvonurile drept certitudini. Ai răbdare!

PEŞTI Astăzi spune ce ai de spus, nu mai ţine în tine frustrarea şi decepţia! Într-o lume în care fiecare îşi vede numai de egoismul lui patetic, trebuie să-ţi anunţi sus şi tare interesele tale.