Horoscop 30 octombrie. Vești uriașe pentru nativii din SCORPION. Uite ce-i așteaptă. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 30 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC S-ar spune, dupa conjunctura horoscopului, că te gândeşti, astăzi, de exemplu, să-ţi schimbi ceva din viaţă. Oricum a trecut mult timp de la ultima schimbare şi poate că noul te avantajează!

TAUR E greu de crezut că un om puternic ca tine se poate lăsa copleşit de tristeţe şi melancolie. De vina sunt doar vremurile şi vremea de vară indiană! Lasă nostalgia, Taurul e cel mai tare!

Citește și:

GEMENI Astăzi ai un mare dar al comunicării, al povestirii – specialitatea zodiei! Cu toate că eşti predispus la exagerari, nu renunţa la punctul tău de vedere, ci susţine-l cu pasiune şi umor!

RAC O dimineaţă favorabilă, placerea problemelor rezolvate pot fi întrecute doar de rafinamentul unei cine festive, pe seară, în doi, cu şampanie, fructe, nuci şi caviar, la lumina lumânărilor.

LEU Ziua este monotonă şi fără evenimente importante. Tocmai bună să faci, cum te sfătuiesc stelele, un prilej de relaxare şi recuperare, poate la sală, poate acasă un somn bun şi necesar!

Citește și:

FECIOARA Te simţi bine, în putere, în formă! Nu exagera cu sentimentul de plenitudine şi nu-ţi da cu părarera pentru orice se întâmplă. Cu siguranţă sunt şi persoane mai inteligente decât tine!

BALANŢA Ai un partener sau prieten, coleg, care te poate ajuta esenţial. Dă-i mai multă importanţă şi consideraţie, laudă-l şi-ti va mânca din palma! Trebuie să respecţi, ca să fii şi tu respectat!

SCORPION Cu o aglomeraţie de planete suficient de complexa în horoscop, viaţa nu este deloc simplă şi un bun exemplu este ziua de astăzi. Abordează problemele pe rând, într-o ordine firească!

Citește și:

SĂGETĂTOR Ai probleme şi financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile prietenilor, familiei. Ei nu îţi vor răul, aşa că măcar fii atent, ascultă-i!

CAPRICORN Favorurile stelelor se îndreaptă astăzi în special către Capricornii din justiţie, mediul de afaceri, bănci, case de schimb şi contabilitate, care au ceva noroc în domeniul relaţiilor umane.

VĂRSĂTOR Este cazul să mai lasi obişnuinţa şi inerţia deoparte, aduna-ţi forţele şi banii şi schimbă-ţi puţin viaţa, începand de astăzi cu organizarea locuinţei şi îmbunătăţirea garderobei!

PEŞTI “Ziua în care vin peştii”! Uneori neluat in seama, alteori privit cu condescendentă, peştele îi va inghiţi pe mulţi azi. Profită din plin şi fă-ţi o listă pe cine ai de mestecat! Poftă bună!