HOROSCOP 30 iulie: Astăzi berbecii se află într-un mare impas. Profesorul Radu Ștefănescu vă oferă cele mai bune recomandări și sfaturi ale acestei zile pentru toate semnele zodiacale.

BERBEC Încep să se lamureasca unele probleme legate de domeniul sentimental. Reflectezi că ai acelaşi tip de probleme, adică nimic nou sub soarele cel fierbinte, sau totul este nou şi îmbietor!

TAUR Cu Uranus din zodie, în cuadratură cu Soarele din Leu – anumite acţiuni ale tale tind să fie perturbate. Evenimentele nu se desfăşoară după cum îţi doreşti, lucrurile chiar stau pe loc.

Citește și: Horoscop rune 9-15 Martie. Vesti uriase pentru o zodie: E anul lor!

GEMENI Viaţa ta e ca Donul liniştit. Sub o aparenţă pacifică ascunde multe. Azi trebuie să te păzeşti de gelozii şi invidii de vacanţă, sau de birou. Fii discret şi prudent în domeniul sentimental!

RAC Luna, patroana ta, neaspectată, îți intră în zodie, și indică o zi în care ai noroc, optimism şi o dinamică pozitivă, deci poţi să îndrăzneşti să-ţi promovezi cu curaj interesele personale!

LEU Mici disensiuni cu anturajul, de fapt, din lucruri de nimic. Lămureşte-le repede şi nu purta ranchiună. “Nu există nicio lege care să interzică prostia!” Lucrurile stau perfect legal!

FECIOARĂ O zi ceva mai plictisitoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Investiţiile făcute astăzi, în relaţiile sociale, se vor dovedi foarte inspirate.

BALANŢĂ Cu toate că este o zi bună, evită nepăsarea, nerăbdarea şi mai ales graba. Fii prudent şi precaut, dacă conduci maşina şi mai ales în convorbirile la mobil! Nu lăsa lucrurile neclarificate.

SCORPION Ai tendinţa să te împarţi, să te disipezi în mai multe direcţii. Încerci să ajustezi programul de vacanţă, concediu, sau de serviciu la căldura toridă şi să ai acelaşi randament obişnuit.

SĂGETĂTOR Domeniul sentimental, afectiv, arde mai tare ca soarele de afară, fie că eşti solo sau în duo. Probleme frivole de vară, pentru unii de vacanţă. Dar, fii selectiv, fă un triaj al relaţiilor!

CAPRICORN Astăzi încerci un armistiţiu cu timpul. Vrei să legi o parte din succesele trecute cu proiecte viitoare. Eşti într-un gol de idei, intuiţia nu prea funcţionează. Să fie de vină căldura?

VĂRSĂTOR Trebuie să-ţi temperezi comportamentul profesional şi sentimental. Vorbeşte, emite semnale, nu sentinţe, adică nu întrerupe legăturile şi comunicaţiile. Nu lua decizii importante şi finale!

PEŞTI Cu o conjunctură favorabilă, care avantajeză domeniul relaţional, social și cu Mercur, retrograd, în Leu, găseşti modalitatea de a convinge, seduce, ca să-ţi atingi scopurile de astăzi.