Horoscop 3 octombrie. stăzi trebuie să împarţi apele, să alegi binele de rău, adevărul de minciună. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 03 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales ce este în legătură cu planurile tale de viitor. În domeniul financiar, totuşi, stelele te avantajează atât cât e necesar.

TAUR Dimineaţa este obositoare, chiar dacă eşti, sau nu, la serviciu. Mai pe seară poţi avea o surpriză, plăcută, sau nu, după starea ta de spirit, adică după cum ţi se pare că este întâmplarea!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Da, este ziua în care eşti pe “caii cei mari”. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează. Pe toate planurile ai noroc bun, vorbind ca minerii!

RAC Astăzi trebuie să împarţi apele, să alegi binele de rău, adevărul de minciună. Treci printr-un proces de evoluţie spirituală şi te comporţi ca atare. Dar, nu uita de treburile cotidiene!

LEU Configuraţia astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Atenţie la net şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date importante. Nu le pierde!

FECIOARA Viaţa îţi surânde. Ai unele ocazii, posibilităţi, pe care nu trebuie să le ratezi. Dar, teme-te de latura imperfectă a caracterului tău, nu exagera, nu lua hotărâri pe care să le regreţi!

BALANŢA Astăzi ai oarecare nesiguranţă şi reţinere, neaşteptate şi nerecomandabile. Poţi să treci repede peste starea aceasta, poate este ziua ta de naştere şi trebuie să sărbătoreşti cu bucurie!

SCORPION O zi plăcută, cum nu ai mai avut de mult, dar trebuie să vrei şi tu să fie aşa. Lasă reţinerea şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm şi optimism pe ceea ce ai de făcut.

SĂGETĂTOR Dacă nu suporţi concurenţa sentimentală şi eşti şi gelos pe deasupra, astăzi, pe seară, trebuie să stai acasă şi să te uiţi la tv. Este patetic, dar aşa eviţi să-ţi faci nervi şi inimă rea!

CAPRICORN E necesar să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi asumi niciun risc. Mai ales dacă eşti în cautare de mai mulţi bani, de o nouă poziţie, sau situaţie, trebuie să fii prudent!

VĂRSĂTOR Astăzi nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, mâine este o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre nativii insistenţi pot avea succesul dorit, statistic vorbind!

PEŞTI Cauţi să ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea celor din jur este ca un balsam pentru sufletul tău.