Horoscop 29 octombrie. Atenţie, să nu intri într-o rutină care te limitează! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 29 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Marţi e ziua lui Marte, protectorul tău – azi este nevoie de unele calităţi şi abilităţi ale tale. Încet-încet te faci de neînlocuit. Atenţie, să nu intri într-o rutină care te limitează!

TAUR Ultima zi de marţi din octombrie este foarte agitată şi plină, mai ales în versiunea zodiei tale. Ca să prevalezi, trebuie sa dai dovada de calm şi realism şi să laşi graba şi nerăbdarea.

Citește și:

GEMENI Fii sincer şi recunoaşte, măcar astăzi, chiar dacă nu prea îţi convine, că majoritatea problemelor pe care le ai se datoresc superficialităţii tale. Termină odată lucrurile începute!

RAC Schimbările posibile de azi, la care, de altfel, te aşteptai, contribuie la întărirea încrederii în tine a colegilor, anturajului, familiei şi la îmbunătăţirea situaţiei, a propriei imagini.

Horoscop 29 octombrie. Atenţie, să nu intri într-o rutină care te limitează!

LEU Dimineaţa eşti cam apatic şi lipsit de initiativă, ceea ce nu te caracterizează. Poate e oboseala, poate toamna, dar nu iţi poţi permite să faci greşeli. Amână tot ce ceea ce este important!

Citește și:

FECIOARĂ Azi te împiedici în mici obstacole ale vieţii şi te enervezi disproporţionat… Încearcă să nu mai dai sfaturi şi sentinţe cui are şi cui nu are nevoie! Concentrează-te pe interesele tale.

BALANŢĂ Vrei să araţi bine şi să te simţi bine în lume, dar nu te înduri astăzi să-ţi cumperi lucruri mai bune. Zgârcenia asta o să te coste. Trebuie să te respecţi, dacă vrei să fii respectat!

SCORPION Azi ai şanse să primeşti un dar neaşteptat, care iţi schimba brusc starea de spirit. Esti conciliant şi nu mai mai doreşti confruntări din care să ieşi învingător. Poate fi ziua de naştere?

Citește și:

SĂGETĂTOR Eşti cam rasfăţăt de cei din jur şi nu ţi se pun prea multe sarcini pe umeri. Situaţia te bucura pentru ca ai mai mult timp pentru tine, să te ocupi de micile, sau mai marile tale pasiuni.

CAPRICORN Astăzi ai o zi cam amestecată, aşa ca poate este bine să faci o analiza atenta şi obiectiva a realizarilor şi a eşecurilor. Trece timpul, fără necazuri şi poţi să o iei pe drumul bun!

VĂRSĂTOR Configuraţia astrologica iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poți să le afli. Seară plăcută, poate la un film nou, la modă.

PEŞTI Ești oarecum neatent, probabil din cauza oboselii cronice. Deşi toate problemele din ultimul timp te-au făcut să-i cam neglijezi pe cei pe care îi iubeşti, astăzi vei putea recupera!