Horoscop 29 noiembrie. Peștii au toate şansele să creeze o situaţie complexă, iar vărsătorii vor avea o zi plină de energie. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 29 noiembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 29 noiembrie

BERBEC Astăzi este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sociale cu colegii de serviciu. Trebuie sa sprijini pe cineva din anturajul apropiat care are mare nevoie de ajutor.

TAUR Atmosfera la serviciu pare tensionată dar o poţi îmbunătăţi prin calm, prudenţă şi arborarea permanentă a unui zâmbet. Apoi mai sunt şi Andreii şi Andreele care pot aplana situaţia.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Azi nu este o zi favorabilă pentru schimbări. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri iluzorii. Există în tine o doză de naivitate adolescentină! Care te prinde, uneori!

RAC Vesel şi băncos, astăzi poţi să faci haz de multe la petrecerea de la serviciu, chiar şi de situaţia politică. Prietenii te pot aprecia şi poţi îmbunătăţi multe relaţii, altfel neutre!

LEU Ai impresia că totul este împotriva ta. Tot felul de mici incidente te fac să crezi că norocul nu mai este de partea ta, dar ar fi bine să fii mai atent, norocul şi-l mai face şi omul!

FECIOARA Nu te lua după zvonuri, verifică şi controlează. Pe seară, la petrecerea de Ajun de Sf. Andrei, ai ocazia să rezolvi o bârfă mai veche, care te privea direct. Totul are o explicaţie!

BALANŢA Astăzi ai mai mult noroc în domeniul sentimental. Configuratia stelelor arată o perioada numai bună pentru a-ţi face noi cunoştinţe, poate la petrecerea în cinstea Andreilor şi Andreelor.

SCORPION Încearcă să nu cedezi impulsurilor tale egocentrice. Astăzi cineva drag are nevoie să îl pui pe el pe primul plan şi să îi dai cel mai bun sfat în situaţia dată. Seara la spectacol, film!

SĂGETĂTOR Azi te pot bântui nişte „fantome” ale trecutului. Nu ceda nostalgiei, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv. Pe seară, mare grijă la frig, la variaţiile de temperatură!

CAPRICORN Mici ambiţii personale care nu-ţi dădeau pace par să ajungă, azi, la o finalitate, la un rezultat. Bucură-te de reuşită alături de cei dragi şi aminteşte-ţi de cei care te-au sprijinit.

VĂRSĂTOR O zi plină de energie pentru tine. Profită de ea rezolvând problemele urgente, dar şi făcând puţină mişcare. O oră la bazinul de înot face minuni! Sau poate sauna şi un masaj meseriaş?

PEŞTI Ai grijă, astăzi, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur. Ai toate şansele să creezi o situaţie complexă din care vei ieşi cu dificultate. Pe seara, o veste bună de la cei dragi.