Horoscop 29 august: În dragoste este bine să-ti recunoşti greşelile! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 29 august, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC În general eşti un artizan al gloriei altora, care ocupă un postament nemeritat, iar ţie iti ramân migrenele, spatele rupt şi portofelul gol. Astăzi rupe tradiţia, refuză să mai fii folosit!

TAUR Aspectele benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI În dragoste este bine să-ti recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici! Este cazul zilei de azi, când poţi întoarce în favoarea ta un impas sentimental, sau te poţi bucura de un avantaj.

RAC Trebuie să lucrezi ceva în plus pentru serviciu, sau ceva de rezolvat pentru familie. Astăzi trebuie să te interesezi de perfecţionări, de studii suplimentare. În criză, dosarul contează!

LEU Eşti pe drumul cel bun! Înlături din calea ta obstacolele, în special propriile limite. Munceşti, te distrezi, te odihneşti, eşti mai entuziast şi te gândeşti cu încredere la viitor.

FECIOARĂ Aspectele îti indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţele par importante.

BALANŢĂ Intrigile, bârfele, le laşi astăzi celor care nu au de lucru! Eşti foarte ocupat şi nu ai timp de frivolităţi. Se apropie nişte termene autoimpuse şi eşti întârziat, în criză de timp!

SCORPION Treci printr-o perioadă puţin mai dificilă, obositoare, cu toate pe capul tău! Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturajul apropiat, ca să-ţi fie de ajutor!

SĂGETĂTOR Prea multe discuţii, prea multe dezbateri, vorbe multe pentru un amănunt. Tragi concluzia că Napoleon avea dreptate: dacă voia să realizeze ceva, numea un general, dacă nu voia – o comisie!

CAPRICORN Ai ceva de reproşat partenerului, unei persoane apropiate. Încearcă să comunici indirect nemulţumirea ta, fără să fie un reproş. Dacă înţelege, o să-ţi aprecieze delicateţea! Dacă nu…

VĂRSĂTOR Te pui pe treabă, acţionezi, dar încă cu prudenţă, tatonând atent reacţiile. Te aştepţi la rezultate rapide, dar conjunctura te avertizează să ai răbdare, Roma nu s-a construit într-o zi!

PEŞTI Chiar dacă ai dreptate şi spui numai adevărul, nu te poţi opri să nu faci câteva remarci deplasate despre colegii, sau prietenii tăi. Trebuie să-ţi ţii gura şi să fii elegant în exprimare!