Horoscop 28 octombrie. Nu te mai repezi să “înţepi”, fii senin şi cooperant! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 28 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 28 octombrie

BERBEC Aspecte amestecate – evită confuziile şi interpretările greşite, mai ales la serviciu. Dacă nu înţelegi ceva, mai bine cere explicaţii decât să faci o greşeală, care poate te costă şi bani.

TAUR Uneori, şi azi este una dintre acele zile, solitudinea îţi oferă soluţii. Ai timpul necesar să te gândeşti şi nu eşti deranjat tot timpul. Nu uita că nu eşti foarte rapid şi foarte spontan!

Citește și:

GEMENI Schimbarea este bună uneori, dar nu te juca tot timpul cu propria imagine ca la un joc de calculator, dovedind instabilitate. Azi trebuie să dai dovadă de continuitate, să nu schimbi nimic!

RAC Veşti bune! O zi explicită, directă, clară, aşa că fii atent la ceea ce îţi comunică familia sau prietenii. Stelele au şi ele un moment de transparenţă. Comunică cu prietenii de departe.

LEU Realizezi astăzi că lumea are mare nevoie de poveşti frumoase şi vorbe înţelepte pentru a contrabalansa climatul agresiv şi nesimţirea. Implică-te în ceea ce spui şi poţi avea mulţi prieteni!

Citește și:

FECIOARĂ Lucruri importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine!

BALANŢĂ Încearcă să găseşti azi soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective Neptun şi Uranus, în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară.

SCORPION Chiar dacă ai dreptate și spui numai adevarul, nu te poţi opri să nu faci câteva remarci mai acide despre familie sau prietenii tăi. Nu te mai repezi să “înţepi”, fii senin şi cooperant!

Citește și:

SĂGETĂTOR Cei pe care îi întâlneşti astăzi, par că sunt binevoitori. Afacerile personale sunt destul de bine aspectate, mai ales pe seară. Cineva aşteaptă un răspuns, dar nu trebuie să te grăbeşti.

CAPRICORN Ca să-ţi impui punctul de vedere personal trebuie sa vorbeşti astăzi cu convingere şi patimă, atunci lipsa de argumente nu se observă. Este o tehnică veche folosită şi astăzi de politicieni.

VĂRSĂTOR Controleză tendinţele în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare. Eşti într-o formă bună fizică, dar nu paria astăzi pe posibilităţile tale de analiză şi sinteză!

PEŞTI Planurile făcute în sfera personală, pe care le începi azi, pot aduce în viitor rezultate bune. O ţinută neglijentă şi o dispoziţie schimbatoare iţi vor marca ziua. Dar te simţi aşa de bine!