Horoscop 28 noiembrie. Trebuie să dai dovadă de calm şi tact ca să poţi rezolva o problemă. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 28 noiembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 28 noiembrie

BERBEC Trebuie să ai mai mult discernământ. Nu te mai lăsa minţit de ştirile negative, care au scop doar să-ţi controleze viaţa. Azi dă curs la ce este bine pentru tine, pentru familie şi prieteni.

TAUR Ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Astăzi poţi să prevalezi printr-o mai bună organizare, dar şi prin odihnă suficientă. Vitaminele şi sportul te pot ajuta, de asemenea.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Primeşti veşti, unele bune. Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, sau o soluţie de drept.

RAC Luna, patroana ta astrologică, te favorizează astăzi cu darul intuiţiei şi al inspiraţiei. Dacă ai un prag de trecut, atunci astăzi poţi să ai succes, foloseşte-ţi imaginaţia!

LEU Concentrează-te mai mult, mai ales pe interesele tale. Uneori eşti neglijent şi uituc. Se pare că şi astăzi! Fă-ţi un plan, nu pierde timpul, bea o cafea, sau mai multe, fii energic!

FECIOARA Astăzi trebuie să te descurci singur, iar dacă ai succes nu trebuie să împarţi laurii victotiei cu nimeni. Oricum, anturajul tău este foarte ocupat şi tensionat aşa că nu ai de ales…

BALANŢA Trebuie să dai dovadă de calm şi tact ca să poţi rezolva o problemă, o situaţie, care pare dificilă. Nu te repezi, gândeşte-te bine, ia toţi factorii în consideraţie şi poţi reuşi!

SCORPION De obicei eşti direct şi chiar cinic. Astăzi ai înclinaţia să fabulezi inutil şi să înfloreşti lucrurile. Revino la datele de bază, lasă imaginaţia pe altă dată, sunt chestiuni serioase!

SĂGETĂTOR Dorinţele tale par să prindă contur, aspectele astrologice sunt favorabile. Nu chiar aşa cum ţi-ai dori, nimic şi nimeni nu este perfect, dar totul pare că se sfârşeşte cu un happy-end.

CAPRICORN Vine decembrie, vine Crăciunul! E momentul să planifici concediul şi să faci rezervări din timp. La serviciu nu te lăsa atras în probleme mărunte care obosesc, dar nu produc nimic concret.

VĂRSĂTOR Exprimă-te clar, propriu, exact, aşa vei da impresia de competenţă şi profesionalism. Aspecte favorabile deciziilor, la muncă. De asemenea o zi relaxantă, plăcută ba chiar interesantă!

PEŞTI Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, urmare eforturilor făcute. Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, „nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale”!