Horoscop 28 august: Zodia care va avea o zi favorabilă! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 28 august, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Ai energie cât o centrală nucleară, dar de ce să te complici când drumul cel mai scurt între două puncte este linia dreaptă! Sau, plierea spaţiului… nu te deplasa, nu pleca la drum lung!

TAUR Regreţi, dar nu te poţi abţine! În cel mai bun caz de la dulciuri. Eşti entuziast, optimist, întreprinzător! Evită excesele de orice natură şi promovează-ţi interesele tale strategice.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Eşti obligat de situaţie să joci cu ce cărţi ai! Nu e o situaţie precară, dar fii prudent şi poţi să prevalezi. Jocul dragostei şi al întâmplării – vorbeşti bine, ai umor – poţi să câştigi!

RAC Zi favorabilă implicării tale în rezolvarea unor probleme urgente. Implică-te personal, dar trebuie să ceri şi ajutor pentru că soluţiile unor probleme nu intră în competenţele tale.

LEU Instinctul, intuiţia şi experienţa profesională te ajută să găseşti soluţii potrivite pentru situaţiile diverse de azi. Nu te gândi mult, nu este vorba de cine ştie ce inginerii, e simplu !

FECIOARĂ Reacţiile tale de astăzi sunt prea ascuţite, disproporţionate. Nu suporţi să fii contrazis! Poate că este ziua ta de naştere şi micul capriciu trece neobservat. Dar dacă nu e – negociază!

BALANŢĂ Nu eşti înţeles corect de anturaj şi astăzi e una dintre zilele acelea. Eşti tainic, misterios, te simţi nesigur şi nu vrei să fii descifrat uşor. Marii creatori au fost mereu enigmatici!

SCORPION Baţi în retragere în faţa frontului comun al celor dragi. Poate că e adevărat că nu le dedici suficient timp? Chiar dacă eşti foarte ocupat, astăzi trebuie să te ocupi de cei apropiaţi!

SĂGETĂTOR Este gălăgie şi debandadă în jurul tău? Nu are nicio importanţă, pentru că astăzi te bucuri de o bună concentrare şi poţi să lucrezi fără să fii deranjat de bruiajul social, de zgomot.

CAPRICORN Nu te teme de virajele pe care ţi le impune astăzi destinul. Aşa este drumul spre înălţimi, cu serpentine şi curbe strânse! Dacă ţinteşti sus, trebuie să poţi îndura rigorile ambiţiei!

VĂRSĂTOR Eşti harnic şi motivat, iar conjunctura stelelor indică succes! Dacă ai de susţinut un examen, de făcut o prezentare la un interviu, în general, de trecut un prag – aceasta este ziua.

PEŞTI Spui mereu că nu-ţi plac încurcăturile, dar azi eşti pe cale să le provoci! În domeniul sentimental sau al relaţiilor sociale, cu siguranţă! Profesional, situaţia e tot cea pe care o ştii.