Horoscop 27 septembrie. Racii au scăpat de şocurile şi trăirile intens și acum este momentul de relaxare. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 27 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Evită stresul printr-o atitudine prevenitoare. Ocoleşte persoanele străine care te sufocă cu efuziunile de prietenie şi atenţie sporită dacă călătoreşti, sau te deplasezi pe distanţe scurte.

TAUR Cu toate cuadraturile de pe cer aş putea spune că e o zi excelentă pentru o afacere profitabilă, sau pentru începutul unui nou proiect interesant. Nu te lăsa dus de nas de intrigi şi bârfe!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Astazi poți realiza ca este important ca un număr de oameni, cei dragi în special, să gândească constant de bine despre tine. Acest lucru face să ai o eficientă protecţie spirituală!

RAC Se pare ca au trecut şocurile şi trăirile intense, acum este loc de relaxare şi puţină reflecţie. De fapt ştii foarte bine ce-i de făcut, trebuie doar să aştepţi momentul potrivit.

LEU Emoţional, configuraţia astrologică arată unele porniri impulsive, repede cenzurate de raţiune. Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult – în perioada aceasta unii îţi pot cere ajutorul!

FECIOARA Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Veşti bune. Zi favorabilă călătoriilor, delegațiilor, mai ales cele scurte.

BALANŢA Poziţia Lunii şi a planetelor colective te fac să speri în rezolvarea favorabilă a tuturor problemelor tale, de pe drumul critic, cele pe care le urmăreşti acum şi sunt plăcute Destinului.

SCORPION În această vineri este bine să nu ai nicio reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Du-te la cumpărături, te relaxezi şi vezi lumea!

SĂGETĂTOR Foloseşte-te de intuiţie în rezolvarea problemelor urgente. Astăzi eşti avantajat de stele, fie ca eşti la serviciu, la şcoală, sau trebăluieşti prin bucătărie. Pregăteşte-te de weekend!

CAPRICORN Astăzi gîndeşte-te la viitor ca la un lut pe care poţi să-l modelezi după bunul plac. Destinul este suma deciziilor noastre, şi avem soarta corespunzatoare caracterului pe care îl avem!

VĂRSĂTOR La serviciu, o veste, o informaţie îţi oferă un prilej neaşteptat, dar care pare deosebit de plăcut/profitabil. Daca eşti acasă, poate fi o propunere pentru un program de weekend interesant.

PEŞTI Astăzi nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale. Evenimente păguboase şi oameni mediocri, sau numai neatenţi, te atrag în discuţii fără sens şi finalitate. Pierzi timpul cu graţie!