Horoscop 27 decembrie! Anul se sfârşeşte şi ai regrete. Vreme trece, vreme vine, o să ai timp în 2020!

BERBEC Te întrebi ce să faci, pentru că nu ai nimic de făcut, precum vulturii din “Cartea Junglei”! Te poţi juca cu cei mici, sau cu animăluţele tale, orice vârstă am avea, rămânem tot nişte copii!

Horoscop 27 decembrie! În a treia zi de Crăciun liniştea te cuprinde

TAUR Eşti un om de casă, căminul tău e castelul tău, aşa că aştepţi cu plăcere musafiri. În a treia zi de Crăciun liniştea te cuprinde şi doreşti tot binele din lume prietenilor şi… duşmanilor!

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

GEMENI Exact când erai mai relaxat îţi vin câteva veşti neliniştitoare. Dar, dacă analizezi mai bine, poţi să reacţionezi şi în… 2020! Doar, mereu și mereu ai o nouă șansă, mâine este o altă zi!

RAC Energia şi optimismul îţi revin treptat, după excesele alimentare! Conjunctura arată că, pe plan mental, eşti motivat şi într-o stare de spirit bună. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară!

LEU Astăzi nu mai vrei musafiri şi sarmale ci doar o oază de linişte şi relaxare. Ai lucruri mult mai importante şi mai plăcute de făcut, de exemplu, să te joci cu pisica! Sau cu căţeluşul!

FECIOARA Domeniul familiei, al parteneriatului de viaţă este avantajat de conjunctura astrologică. Poţi să stabileşti unele lucruri cu jumătatea ta, cu familia, să faceţi împreună planuri pentru 2020!

BALANŢA Petrecerile şi efortul din ultimul timp te doboară astăzi. Trebuie să faci o pauză şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Mâncare uşoară, salate, fructe şi mult, mult somn!

SCORPION Atenţie la atenţie! Şi la ce vorbeşti – uneori şi azi este una din zilele acelea, te trezeşti vorbind… Dar dacă în felul acesta te descarci de energia negativă, de venin, e foarte bine!

SĂGETĂTOR Astăzi te simţi chiar bine pentru că te simţi în siguranţă. Nu ai nimic obligatoriu de făcut, situaţie care te încântă! Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii!

CAPRICORN Anul se sfârşeşte şi ai regrete. Nu ai făcut tot ceea ce ţi-ai propus! Dar, fii mulţumit dacă eşti sănătos şi alături de familie, de prieteni! Vreme trece, vreme vine, o să ai timp în 2020!

VĂRSĂTOR Trebuie să fii energic, dinamic, ca să poţi rezolva bine problemele cu familia, prieteni, cele de acasă. Pe seară poţi să faci vizite sau, după caz, poţi primi o veste, poate o invitaţie!

PEŞTI Rişti, în această a treia zi de Crăciun, să te prinzi în propriile capcane. Este vorba, evident, de domeniul sentimental. Nu provoca gelozii şi invidii, mai multe decât poţi să suporţi!