HOROSCOP 27 august: Astăzi este momentul să-ţi urmezi intuiţia…Află ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 27 august, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Nativii din primul decan sunt aşteptaţi de cei din jur ca pâinea caldă, nici Soarele nu răsare în lipsa lor! Azi este ziua în care te poți surprinde pe tine însuţi cu energia ta debordantă.

TAUR Parcă mereu este vacanţă! Astăzi este momentul să-ţi urmezi intuiţia şi să accepţi o distracţie de seară. Schimbarea te poate face să iei cele mai bune decizii în domeniul social.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Natura ta sociabilă îţi poate juca o nouă festă. Nu te grăbi să-ţi împărtăşeşti secretele persoanelor noi din viaţa ta, căci astrele nu favorizează relaţiile sociale astăzi. Şi nici mâine!

RAC Conjunctura îţi dă câştig de cauză, ai o zi bună. Atât în domeniul sentimentelor, cât şi în carieră, profesie, meserie, ba şi la bani. Totuşi, nu exagera, că nicio minune nu durează mult!

LEU Din păcate nu toate merg conform planurilor atent făcute de tine. Acceptă schimbarea, îţi poate aduce mai multe satisfacţii nebănuite în domeniul profesional, cât şi în cel social.

FECIOARĂ A sosit momentul să culegi roadele eforturilor şi investiţiilor realizate, cu sacrificii, până acum. Bucură-te de ultimele reuşite alături de prietenii pe care i-ai neglijat în ultima vreme.

BALANŢĂ Pe fondul unor aspecte astrale favorabile, dar şi datorită eficienţei tale obişnuite, astăzi este o zi în care te poţi relaxa, toate problemele au fost rezolvate din timp, fie anticipate!

SCORPION Azi dinamica planetelor te avantajează în carieră, în profesie, dar este mai puţin favorabilă în dragoste şi în relaţiile sociale. Morala acestei zile este simplă: nu le poţi avea pe toate!

SĂGETĂTOR Astrele te pot favoriza. Poţi să te faci înţeles fără resentimente. E timpul să-ţi iei inima în dinţi şi să înfrunţi ierarhia cu privire la problema care te macină de ceva timp.

CAPRICORN Eforturile te-au obosit. E momentul să ai grijă de tine, atât fizic, cât şi sufleteşte. Nu te mai scuza că eşti obosit, relaxează-te şi vezi-ţi de problemele tale, cine se scuză, se acuză!

VĂRSĂTOR Astăzi nu pleca urechea la sfaturilor persoanelor pe care nu le cunoşti suficient de bine, bazează-te doar pe propria logică. Astrele averizează că poţi trece printr-o perioadă de indecizie.

PEŞTI Astrele te avantajează, azi tot ce ţi-ai propus poate avea succes. Cu toate acestea, nu te hazarda: atenţie la acţiunile în domeniul sentimental, nu insista. Dragoste cu sila nu se poate!