HOROSCOP 26 august: Zodia cu probleme ușoare. Fluxul timpului nu îţi lasă libertate de alegere! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 26 august, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Intuiţia ta a fost corectă, bănuielile tale se confirmă. E momentul potrivit să afirmi, cu satisfacţie: „am spus eu!” Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, mai ales efortul fizic.

TAUR O zi de luni care seamănă cu altă zi de luni, în care rutina promisiunilor şi a programelor ambiţioase dau o senzaţie de “déjà vu”. Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună, sau interesantă!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Amână, dimineaţa, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă, sau decizie majoră. A doua parte a zilei pare mai bună. Poate ieşi în oraş, poate cumperi ceva, poate te relaxezi!

RAC Conjunctura bună, cu Luna favorabilă, te îndreptăţește să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să te concentrezi puţin!

LEU Anumite informaţii te descurajeză, dar cu doza necesară de bun simţ şi refuzând complicaţiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemle urgente, aşa este uneori în junglă!

FECIOARA Nu-ţi impune astăzi părerile în anturaj, în familie, cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate. Lasă-i să-şi bată capul, să ia ajungă ei singuri la adevăr. Atunci vor lupta pentru el!

BALANŢĂ Nu te simţi în apele tale şi nu ai chef de performanţe! E o zi în care spiritul corporatist e pe locul doi! Dar te simţi bine într-un ritm normal de viaţă, în toată splendoarea comodităţii!

SCORPION Azi, zi de austeritate, încearcă să nu scoţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile facute astăzi poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile de început de săptămână!

SĂGETĂTOR Stelele iţi sortesc o zi bună, nu te aştepta la nimic negativ, iar cu puţina gândire pozitiva poţi rezolva şi problemele cotidiene de astăzi. Domeniul sentimental este avantajat!

CAPRICORN Eşti „îngheţat în proiect”. Incertitudinile şi problemele delicate cu care te confrunţi te împiedică să reacţionezi rapid şi cu energie. Fluxul timpului nu îţi lasă libertate de alegere!

VĂRSĂTOR O zi favorabilă, în sensul că, dacă te limitezi la activităţile obişnuite de început de săptămână, nu ai nicio surpriză. O situaţie te îngrijorează, dar astăzi poţi lucra la rezolvarea ei.

PEŞTI Eficacitate, perseverenţă, rentabilitate, productivitate sunt cuvintele de ordine! Foarte bine, dar între două ape cine o duc bine astăzi? Peştii cei greu de prins, sau greu de convins!