Horoscop 25 octombrie. Zodia care astăzi este sub influenţa unui Mercur supărat. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 24 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 25 octombrie. Zodia care astăzi este sub influenţa unui Mercur supărat

BERBEC Fiind mai calm şi senin decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucrări întârziate sau să aplanezi conflicte. Nu te lăsa încărcat cu sarcini suplimentare, refuză politicos, dar ferm!

TAUR Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, cu anturajul. O veste te impresionează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil

Citește și:

GEMENI Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de apă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar.

RAC Ţine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Daca nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Sigur, dacă vrei să te complici, pentru că o bârfă rămâne o simplă bârfă!

LEU Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. In jungla de beton ai luptat bine până acum, deci eşti dispus să continui!

Citește și:

FECIOARA O atitudine de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandată.Trebuie să dai dovadă de calm pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. Totuşi, o seară distractivă şi plăcută!

BALANŢA Relaţiile cu persoanele născute in semne de aer şi foc sunt azi armonioase, dar nu şi cu cele din semne de apă şi pământ. În această zi de vineri, nimic nu pare că te miră sau surprinde!

SCORPION Este vineri, zi de cumpărături săptămânale. Relaxează-te şi oferă-ţi o siestă sud-americană. Odihna este temeiul sănătăţii, spunea Esculap. Seară plăcută, poate ieşi în oraş la un spectacol!

Citește și:

SĂGETĂTOR Un alt semn de foc iţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. In aceasta perioada ai ceva noroc. Poziţia lui Venus indică o zi de vineri favorabilă, statistic vorbind!

CAPRICORN Nu primeşti nicio veste. Este de bine, înseamnă că totul este normal. Pluton cel ciudat, aflat de o veşnicie în zodie te ajută să faci bani, să prevalezi, să intri în rândul plutocraţilor.

VĂRSĂTOR O perioadă favorabilă pentru reuniunile de familie, sau o seară plăcută cu prietenii. Dimineaţa începe târziu, iar atmosfera de vară indiană te trage la distracţie, dans şi… mult somn!

PEŞTI Astăzi eşti sub influenţa unui Mercur supărat, comunicarea suferă. Timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Nu poţi să stabileşti ceea ce doreai de fapt şi te enervezi inutil.