Horoscop 25 noiembrie. Zodia care are o săptămână obositoare. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 25 noiembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 25 noiembrie!

BERBEC Ziua îţi aduce o atitudine justă faţă de cei pe care îi bănuieşti că profită de bunele tale intenţii. Conjunctura arată că ai o puternică forţă emoţională, pe care trebuie s-o controlezi!
TAUR Începe o săptămână mai densă, mai obositoare, cu vreme urâtă. E momentul să-ţi faci timp şi pentru relaxare şi să te îngrijeşti. Tratamente de întreţinere, ceva fizioterapie, poate masaje…
GEMENI Nu ştie nimeni cum să-ţi intre în voie. Dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. Azi stai un pic şi analizează şi descoperă cauzele înstrăinării tale. Nu este greu!
RAC Azi operezi o schimbare în abordarea relaţiilor umane. Până acum te bazai mai mult pe latura emoţională, de azi încerci să fii mai raţional şi mai logic! Poţi să obţii mai multă stabilitate.
LEU O stare te cuprinde azi, nemotivat. În ciuda vremii, ai o dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe cu prietenii. Dă curs acestor porniri, din ele se constituie starea de bine şi de sănătate!
FECIOARA Azi te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci treburile repede şi bine. Poţi să primeşti şi ajutor, azi conjunctura te favorizeză. Dacă oboseşti, foloseşte tehnici tradiţionale de revigorare.
BALANTA Nu fii prea critic, cu alţii sau chiar cu tine! Înlocuieşte reproşurile cu un zâmbet şi o propunere de colaborare. Oferă-ţi o pauză binevenită în climatul de agresivitate şi încrâncenare!
SCORPION Prieteni sau rude te viziteaza azi, cu veşti bune. Puneţi la cale împreună un proiect care pare interesant. E vorba despre distracţie şi sărbătorile de iarnă, dar şi de multă bătaie de cap.
SAGETATOR Astăzi poţi să arăţi partenerului buna ta credinţă, că nu renunţi uşor şi că ai resursele ca să continui, chiar să progresezi. Efortul merită un premiu, aşa că ai o cină tandră cu lumânări!
CAPRICORN Te-ai cam plictisit de lentoarea cu care se întâmplă lucrurile. Astăzi ai şansa să accelerezi lucrurile din proprie initiativa şi să încerci să lămureşti situaţia. Fermitatea îţi face bine!
VARSATOR Ai o mulţime de gânduri şi idei în ceea ce priveşte domeniul comunicării. Nu eşti mulţumit de imaginea ta publică şi doreşti să pui lucrurile la punct. Ziua e favorabilă oricărei iniţiative!
PESTI Nu prea ai spor, orice ai face. Aşa că nu te implica în decizii importante şi în lucrări sensibile. Încearcă să treci rapid şi uşor prin dimineaţă şi oferă-ţi o seară plăcută şi relaxantă!