Horoscop 24 septembrie. Zodia care trece printr-o perioadă mai dificilă! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 24 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Îţi stăpâneşti enervarea, ceea ce este elegant, dar trebuie să reacționezi! Azi pune lucrurile la punct, către normalitate, nu-i lăsa pe cei duşi cu pluta să consfinţească regulile haosului!

TAUR Astăzi, în special, dar şi în general treci printr-o perioadă mai dificilă, ai nevoie de sprijin. Prietenii, familia, cei dragi te înconjoară cu gânduri bune. Te poţi baza pe ajutorul lor!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Dimineaţa încep să se lamureasca unele probleme legate de domeniul sentimental. Reflectezi că nimic nu este nou, ai mereu aceleaşi probleme! Atenţie la ce-ţi doreşti, să nu se îndeplinească!

RAC Îţi plouă în gânduri, dar din fericire cei dragi, care nu sunt puţini, vor să te înveselească şi să te scoată din borcanul cu melancolie! Bucură-te de toamnă, este aşa de frumoasă…

LEU Alegerile tale sunt astăzi clare şi precise. Aşa cum stă bine unui vânător care vede numai ceea ce se mişcă! Nu pierde ocazia să sari la gâtul unui nefericit care nu ştie că eşti…Leu!

FECIOARA Se întâmplă lucruri, care te avantajează începând chiar de azi. Capacitatea ta de a ajuta pe alţii, hărnicia şi genul detaliului dau rezultate. Favorurile merg către domeniul sentimental!

BALANŢA Nu te grăbi să dai un răspuns sau să iei o decizie. Eşti stresat şi ai nevoie de odihnă, corpul tău dă semne că trebuie să încetineşti ritmul. Oamenii de succes sunt odihniţi şi zâmbitori!

SCORPION Dimineaţa, perseverenţa ta trebuie să ţină cont de resursele materiale limitate pe care le ai. Şi de oboseala cronică. În general ţi-ai atins obiectivele profesionale, nu poţi lua o pauză?

SĂGETĂTOR Astăzi ai tendinţa să vorbeşti prea mult, să baţi lumea la cap. Rişti să fii admonestat de colegi, sau prieteni. Mai lasă şi pe alţii să vorbească, nu ai monopolul vorbelor! Fii mai elegant!

CAPRICORN Azi cineva îţi solicită sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din expertiza ta, dar pe care o poţi rezolva convenabil. Poţi obţine bani, dar şi recunoştiinţa persoanei respective!

VĂRSĂTOR O zi nu foarte favorabilă, dar dacă vei evita intervenţiile bruşte şi deciziile pripite, nimic notabil nu se poate întâmplă. Planurile făcute azi se pot dovedi, în viitor, foarte profitabile.

PEŞTI Pare a fi o zi bună, poţi să te concentrezi pe problemele noi personale, sau ale casei. Nu lăsa lucrurile neclare. La serviciu sau la şcoală ai un mic răgaz ca să-ţi aranjezi o agendă logică.