Horoscop 24 octombrie: Nu mai sta pe gânduri, acţioneză! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 24 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 24 octombrie

BERBEC Conjunctura te împinge către evadare şi spirit rebel. Te întrebi, de ce cu munca ta grea trebuie să susţii pe leneşi şi pe lacomi? Este bine să discuţi cu prietenii tăi, poate şi ei au idei.

TAUR Încearcă să nu te enervezi. Pierzi timpul şi banii pentru că prostia celor din jur nu are leac. Fii liniştit, nu este contagioasă decât pe termen foarte lung, când devine un mod de viaţă!

Citește și:

GEMENI Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de activitate. Evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime colegii, sau prietenii.

RAC Nu mai sta pe gânduri, acţioneză! Machiavelli spunea că este mai bine să acţionezi şi să regreţi, decât să să nu faci nimic şi să regreţi! Domeniul sentimental este favorizat astăzi.

LEU O veste bună sau folositoare. Una din zilele favorabile pregătirii sau finalizării unor proiecte. Poziţia Soarelui, protectorul zodiei şi a Lunii indică succes şi pe plan sentimental.

FECIOARA Moralul tău e bun, ceea ce este important pentru că totul se petrece după cum vezi tu lucrurile: în roz, sau în negru! Pe plan financiar întâlneşti o oportunitate, cere mai multe informaţii!

Citește și:

BALANŢA O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi al prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta.

SCORPION Fereşte-te să iei decizii bazându-te pe informaţiile aduse de cei care poartă vorbele, dar nu ştiu pe ce lume sunt. Poate, o veste de departe. Organizează-ţi o seară plăcută, relaxantă.

SĂGETĂTOR O zi obositoare şi aglomerată. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Nu lua decizii importante. Relaxeză-te seara, poate la un film nou, poate muzică bună.

Citește și:

CAPRICORN Pari a fi în ceaţă, nesigur şi nu prea ştii ce să faci. Sfatul stelelor e să nu oferi o premieră, să nu fii original, ci să cauţi rezolvări convenţionale, verificate de timp şi experienţă!

VĂRSĂTOR Posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânare. Este bine să eviţi, dacă poţi, subiectele cu caracter emotiv. Lămureşte interesele tale şi unele neînţelegeri cu anturajul.

PEŞTI Eşti optimist şi astăzi problemele nu îţi mai par aşa de grele. Cu toate ca şi tu suferi din aceleaşi motive, iţi arăţi compasiunea şi iţi oferi sprijinul unei persoane din anturajul tau.