Horoscop 23 septembrie. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 23 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Acţiunile tale sunt eficiente azi. Reuşeşti să împingi o maşinărie economică, firma, instituţia, încă câţiva paşi pe drumul ei. Domeniul sentimental e aspectat mediocru, nu insista degeaba!

TAUR Atenţie, nişte “prieteni” s-au coalizat împotriva ta şi încearcă să îţi facă probleme. Nu te repezi ca taurul la o cârpă roşie, aşteaptă să vezi ce doresc inamicii şi apoi treci la represalii!

Citește și: Zodii compatibile in 2020! Sunt cele bune cupluri din horoscop si nimeni nu ii poate desparti

GEMENI Nu reuşeşti să te încadrezi în ritm, tu eşti încă în weekend. Îţi este dor de o evadare, să fii liber şi independent! Vrei altceva, dar dorinţele tale sunt legitime pentru un om normal!

RAC O zi liniştită, de toamnă melancolică. Nu ai griji şi nici nu vrei să ai! Moralul tău e bun, oferă-ţi un moment de pauză şi de relaxare. Poate, pe seară, o plimbare în oraș, la un film nou!

LEU Azi munceşti cât toată săptămâna! Lunea aceasta aduce o zi de muncă densă, fie la serviciu, fie acasă. Vremea se schimbă, trebuie să faci aranjamentele necesare pentru sezonul rece.

FECIOARĂ Soarele a părăsit zodia ta, dar norocul, nu! Ai un noroc bine temperat, adică nici prea mare, nici prea mic, cum stă bine în ziua echinocţiului de toamnă. O veste care te interesează.

BALANŢĂ De echinocțiu stelele îţi sunt favorabile. Oamenii, nu! Dupa conjunctura astrologică, se pare că te bucuri de influenţe favorabile, în sensul că nu o să ai astăzi niciun necaz foarte mare!

SCORPION O zi bună, poate foarte bună! Eşti binedispus şi obstacolele cotidiene nu îţi mai par aşa de teribile. Reuşeşti să molipseşti de optimismul tău şi pe cei cu care te întâlneşti astăzi.

SĂGETĂTOR Nu prea ai linişte în ziua echilibrată a echinocțiului de toamnă pentru ca eşti în urmă cu multe treburi şi nici banii nu te dau afară din casă. Drept pentru care îţi cam ploua în gânduri!

CAPRICORN Trebuie să te bazezi pe propriile forţe şi să faci planuri serioase de viitor, ziua echinocţiului de toamnă îţi dă unele idei bune. Mai lasă gândurile negre şi bombăneală şi zâmbeşte!

VĂRSĂTOR Îţi faci griji. Chiar, nu merită! Mâine este o nouă zi, mereu este o nouă zi! O să ai timpul necesar să rezolvi problemele care te obsedează. Banii nu contează, ci solidaritatea familiei!

PEŞTI Ai trecut printr-o perioadă mai dificilă. Dar începe să se vadă luminiţa de la capătul tunelului… sau poate să fie un tren ce vine dimpotrivă! Astăzi se decide dacă este bal, sau spital!