Horoscop 23 octombrie. Zodia care are probleme financiare până la sfârşitul lunii. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 23 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 23 octombrie

BERBEC Ai ceva probleme sentimentale, indicate de aspectele, mai puțin fericite, ale lui Venus. Ai nevoie de certitudini, de mai multă stabilitate, bazează-te pe cei dragi, pe părinţi, pe familie.

TAUR Poţi să rezolvi problemele de la serviciu, sau cele din domeniul sentimental fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul anturajului, pentru că astăzi ai o mare putere de concentrare.

Citește și:

GEMENI Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale familiei şi planul relaţiilor umane, cele defavorizate privesc sectorul financiar, banii. Adică cine are noroc la dragoste, nu are noroc la bani!

RAC Fii mai modest în pretenţii şi vei avea o viaţă mai fericită. Nu trebuie să te minţi spunând tot timpul că o să fie mai bine. Gândirea pozitivă nu înseamnă să te înşeli cu bună ştiinţă.

LEU Azi armonia şi puterea toamnei te ajuta să-ţi înţelegi mai exact propria personalitate, limitele, calităţile. E o zi de reflecţie în care este bine să te limitezi la activităţile obişnuite.

Citește și:

FECIOARA Tot ceea ce se întîmplă în afara domeniul sentimental, nu te intersează astăzi. Doreşti mai multă armonie şi înţelegere din parte celor care îţi sunt dragi, dar nu ştii care e calea de urmat!

BALANŢA Cu Soarele plecat din zodia ta, ziua de astăzi îţi este favorabilă în domeniul profesional, pe planul relaţiilor sociale. Atenţie la deciziile importante, reflectează suficient. Ai timp!

SCORPION Ai nevoie de sprijin din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Ai intrat în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung până la sfârşitul lunii. Totuşi, o veste de la nişte prieteni.

Citește și:

SĂGETĂTOR Azi ai nevoie de abilitate ca să echilibrezi o activitate prea densă cu lipsa totală de acţiune. Situaţia la serviciu, sau acasă, pare tensionată dar o poţi dezamorsa prin calm şi un zâmbet.

CAPRICORN E timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante. Ceea ce trebuie, este să iei hotărârile la momentul potrivit. Încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri!

VĂRSĂTOR Mici ambiţii personale, mai curînd nişte achiziţii, dar care te obsedau, pot fi satisfacute azi spre mulţumirea ta. Evită polemicile şi așa activitatea ta poate fi aducătoare de mulţumire.

PEŞTI În general şi azi în special, nu îţi plac “bisericuţele” şi comploturile de culoar. Dacă oferi adevăr şi sinceritate, cere celor din jurul tău să procedeze la fel! Seara, poate la un film!