HOROSCOP 23 august: Astăzi zâmbeşte mai mult şi nu da replica imediat! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită discuţiile la serviciu, sau dialogul în contradictoriu cu partenerul, în familie. Astăzi zâmbeşte mai mult şi nu da replica imediat!

TAUR Dimineaţa ia deciziile care se impun. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante şi urgente. Nu exgera cu discuţiile la mobil în timpul serciciului. Şi pereţii au ochi şi urechi!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI O zi foarte bună pentru evaluarea unor proiecte, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite, cumpărături, dar nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi.

RAC Emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Totuşi, azi ia o pauză, odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe altă dată.

LEU Aspecte favorabile, mai putin in ceea ce priveste călătoriile. Ocupă-te de programul tau obişnuit zilnic, nu pleca la drum, seara la o terasă şi stelele spun ca totul o sa fie bine!

FECIOARĂ Se întâmplă lucruri, care te pot avantaja pe termen mediu sau lung. Ai avut timp suficient să reflectezi asupra evenimentelor personale din ultimul timp şi astăzi este cazul să acţionezi.

BALANŢĂ Îţi intensifici eforturile pentru ca să găseşti noi rezolvări la problemele tale vechi. Eşti senin şi doreşti să păstrezi acest echilibru fără să fii invadat de drobul de sare al altora.

SCORPION Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru relaţiile umane. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor casei, domestice. Dedică ziua celor dragi, familiei, sau partenerilor de viaţă.

SĂGETĂTOR O zi obişnuită, o senzaţie de “déjà vu”. Dar ceva nu e cum trebuie. Zi mai dificilă în care iei startul greu şi o seară mai filosofică în care te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie…

CAPRICORN Dimineaţa ai noroc, ţi se promit mijloace şi ajutor suficient ca să-ţi duci planurile la bun sfârşit. Viitorul îţi apare în nuanţe de roz, nu te grăbi, totul decurge conform foii de parcurs!

VĂRSĂTOR Astăzi realizezi că trebuie să mai dai de la tine, să faci mici compromisuri, să te adaptezi rapid la realitatea cotidiană ca să înaintezi pe calea intereselor tale! Nu pleca la drum lung!

PEŞTI Cooperarea este cheia succesului, astăzi şi poate mereu. Anturajul, prietenii ştiu că poţi reuşi în ceea ce te-ai angajat, aşa că te sprijină cât pot şi ei. Comunică cu partenerul de viaţă!