Horoscop 22 octombrie. Zodiile care au probleme financiare astăzi! Fiți precauți. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 22 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC O zi în care nu trebuie să fii descurajat de nerealizări sau de întîrzieri. Este posibilă o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Mai ales dacă nu te încăpăţânezi.

TAUR Vești bune sau profitabile. Una din zilele favorabile pregătirii unor proiecte. Poziţia lui Venus, protectoarea zodiei, a lui Marte şi a Lunii indică succes şi pe plan sentimental.

Citește și:

GEMENI Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni. Trebuie să începi să faci economii, fără să-ţi schimbi esenţial modul de viaţă – economia este arta prin care obţii maximum de la viaţă!

RAC O zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa, ce a fost mai greu, a trecut. Carisma şi modul tău plăcut de a fi, filozofia armoniei pe care o practici – te fac astăzi popular!

LEU Dacă ai vreo bănuială, urmează-ţi intuiţia, azi nu dă greş! Totuşi, nu lăsa nicio schimbare să te tenteze, nici profesional, nici sentimental. Lasă lucrurile aşa cum sunt şi nu poţi greşi!

Citește și:

FECIOARA Conjunctura de astăzi favorizează abilitatea nativilor din zodia Fecioarei să rezolve problemele legate de relaţiile cu furnizorii, cu terţii, cu autorităţile, sau cu rude mai îndepărtate.

BALANŢA O zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul trăirilor emoţionale. Aspecte favorabile cumpărăturilor făcute cu bani puţini, dar inspirate, domeniul neguţătoriei e favorizat.

SCORPION Este bine să-ţi îndrepţi atenţia către asociaţi, parteneri sau colegi, ca să nu ai decepţii. Sunt mai favorizaţi nativii din zodie care desfăşoară activităţi medicale şi/sau administrative.

Citește și:

SĂGETĂTOR Pentru un procent mare din nativi este o zi bună, favorabilă. Domneşte o mare tensiune în jurul tău, dar trebuie să-ţi păstrezi calmul. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv.

CAPRICORN Eşti tentat să cheltuieşti mult, fiind doar o descărcăre din cauza unei instabilităţi emoţionale trecătoare. Excesul de energie vitală se poate traduce şi prin nelinişte şi nervozitate.

VĂRSĂTOR Vremea schimbătoare te face sa te iriţi repede. Prudenţă şi calm în discuţiile cu persoanele de sex opus sau superioare ierarhic. Fi clar în exprimarea intereselor proprii imediate.

PEŞTI Sunt favorizate activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Ziua este mai favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie, sau management.