Horoscop 22 noiembrie. Nu tot ce este mai nou este şi mai bun. Zodia care astăzi nu trebuie să ia nicio decizie

BERBEC Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni, nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes!

TAUR Fii mai modest în pretenţii şi poţi avea o viaţă mai bună. Nu trebuie să exagerezi, păstrează echilibrul! Astăzi, cumpărături, este vineri doar şi poate găseşte ceva interesant şi ieftin!

GEMENI Influenţele zilei îţi amplifică intuiţia, dar şi oferă nişte propuneri tentante în domeniul activităţii tale. E o perioadă bună ca să te distrezi şi să te bucuri de deliciile cumpărăturilor!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

RAC Ai nevoie de sprijin din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Ai intrat în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale de weekend. O veste de la prieteni.

LEU Aspecte favorabile legate de domeniul emoţional. O posibilă surpriză plăcută, poate o întâlnire neaşteptată cu o persoană mai deosebită. Zi de cumpărături, astrele favorizează negustoria!

FECIOARA Cu toate că vremea de toamnă te influenţeaza, este timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante. Ceea ce trebuie, este să iei hotărârile la momentul potrivit, astăzi, de exemplu!

BALANŢA O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi. Treci printr-o perioada mediocră, dar joacă puţin teatru şi o să te simţi mult mai bine!

SCORPION Nu tot ce este mai nou este şi mai bun. Azi nu trebuie să începi nimic nou, chiar dacă stelele spun că, în general, ai noroc. Nu ai timp, dar nu lăsa lucrurile neterminate, concentrează-te!

SĂGETĂTOR Azi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă, în mod nejustificat grijile, legate de familie. Răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti de mult.

CAPRICORN Faci figuri în faţa unor veşti la care nu te aşteptai. Nu îţi plac, în general, surprizele, riscul, siguranţa ta personala este lucrul cel mai important. Este momentul să activezi defensiva!

VĂRSĂTOR Conjunctura te avantajează. Prevezi nişte schimbări favorabile. Fii precis şi convingător în discuţii, mai ales cu prietenii şi familia. Astăzi ai un un prilej să recapeţi iniţiativa!

PEŞTI Fără riscuri! Prudenţa trebuie sa te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu şi faţă de anturaj, în general. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, de rutină!