HOROSCOP 22 august: Atenţie la discuţiile aprinse cu cineva! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru joi potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Azi, zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta!

TAUR Se poate şi mai bine. Astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi continuitate, schimbările repetate şi bruşte nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele.

GEMENI O atitudine solidară şi defensivă de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandabilă în această zi. Nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale, vezi să nu faci încurcături!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

RAC Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt astăzi armonioase şi plăcute. Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, lumea uită!

LEU Simţul tău imperial ţinut prea mult în frâu şi nerăbdarea ta se pot răzbuna astăzi. Atenţie la discuţiile aprinse cu cineva din anturaj de la care vrei sa obţii ceva important. Nu exagera!

FECIOARĂ Eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de serviciu. Tot azi poţi să primeşti un răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti mult.

BALANŢĂ Azi trebuie să eviţi asumarea de promisiuni, angajamente şi responsabilităţi pe termen lung. E momentul să-ţi faci mai mulţi prieteni in cadrul activitaţii profesionale, sau unde activezi.

SCORPION O zi trepidantă, plină de nerv, chiar pe căldura asta. Profesional, trebuie să aloci ceva mai mult timp legăturilor umane sau de afaceri pierdute din vedere. Poţi afla noutăţi interesante!

SĂGETĂTOR Sunt ocazii şi… ocazii! Astăzi este bine să te gândeşti de mai multe ori înainte să profiţi de o astfel de ocazie! Nu te încânta numai de prezent, vezi care sunt urmările în viitor!

CAPRICORN Astăzi nu te împărţi în prea multe direcţii, nu fugi după doi, sau mai mulţi iepuraşi odată! Fă-ţi o ordine de priorităţi şi respect-o! Pe plan sentimental stai în defensivă, ai răbdare!

VĂRSĂTOR Sunt zile în care visele par că se ating cu realitatea. Depinde doar de tine să ai azi o asemenea zi, stelele îţi sunt favorabile! Ai intuiţie şi pari a fi stăpân pe situaţie, ai şi noroc!

PEŞTI Cu toate că vremea călduroasă te influenţeaza negativ şi treci printr-o perioada mediocră, fă in aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Joacă puţin teatru şi o să te simţi mai bine!