Horoscop 21 octombrie. Nu te implici în dispute pentru că pot apărea unele incidente neplăcute. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 21 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 21 octombrie. BERBEC Obiectivele tale realiste te duc către o creştere a încrederii în forţele proprii. Orice realizare, cât de mică, te face mai încrezător. Domeniul sentimental este avantajat de conjunctură.

TAUR Un început de săptămână mai dificil, dar pe total favorabil. Cu toate că eşti o fire prudentă, astăzi, pe lingă prudenţă trebuie să adaugi foarte multă diplomaţie şi chiar un zâmbet!

Citește și:

GEMENI Conjunctura îţi recomandă să nu te implici în dispute pentru că pot apărea unele incidente neplăcute. Şi, de asemenea, te avertizează ca nu toţi din anturajul tău sunt bine intenţionaţi.

RAC Stelele spun că eşti inspirat în abordarea, cu artă şi eficacitate, a problemelor tale personale. Chiar dacă nu eşti aproape de o rezolvare finală, de luni, de astăzi, poţi avansa vizibil.

LEU Nu încerca să te înfrânezi şi să fii convenţional. Spune ce ai de spus, descarcă-te, sigur, cu calm şi bună creştere. O să te simţi mai bine şi poate cei vizaţi o să-şi schimbe atitudinea!

Citește și:

FECIOARA Profită şi regăseşte-ţi echilibrul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu te lasa impresionat de vremuri şi perspective sumbre, fii atent şi rezolvă-ţi problemele tale.

BALANŢA Poziţiile planetelor prezic un plan sentimental foarte încărcat, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Mici reproşuri din partea anturajului din cauza neatenţiei tale.

SCORPION Ai planuri ambiţioase astăzi şi în toată săptămâna. Trebuie să ai în vedere că trebuie să te descurci singur, toţi cei care te pot ajuta au şi ei propriile programe, obligaţii. Seară plăcută.

Citește și:

SĂGETĂTOR Sigur că este importantă cariera ta, parvenirea socială, dar nu “călca pe cadavre”. Astăzi rezervă-ţi timp suficient pentru părinţi, copii, partener, familie, cei dragi, în general!
CAPRICORN Ai nevoie de căldură sufletească, tandreţe şi solidaritate. Stelele spun că poţi găsi împreună cu cei dragi destule prilejuri ca afectivitatea ta să fie mulţumită. Bine faci, bine găseşti!

VĂRSĂTOR Nicio urgenţă, nimic important, poţi să te relaxezi şi să te odihneşti. Sunt şi veşti bune din famile, sau de la prieteni. O zi favorabilă în care ai, odată mai mult, libertatea de a alege!

PEŞTI Vestea primita spre sfârşitul zilei te bucură. Fiind vorba despre nişte probleme personale, veştile primite astăzi nu trebuie anunţate anturajului în gura mare, ci analizate în familie.