Horoscop 21 noiembrie. Nu lăsa problemele şi dorinţele să te depăşească

BERBEC Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturaj, sau din famile. Azi evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere!

TAUR Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni! Astăzi evită noul şi mulţumeşte-te cu soluţiile verificate.

GEMENI Trebuie să lucrezi ceva pentru serviciu, în plus, sau ceva de rezolvat pentru familie. Ceva neprevăzut. Însă, domeniul emoţional este astăzi bine aspectat.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

RAC Ziua de azi este favorabilă pentru finalizarea unor proiecte profesionale sau personale. Trebuie să te concentrezi foarte bine, ai o mare putere de focalizare, pe termen scurt, însă!

LEU Conjunctura îţi indică să nu te repezi, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti, prin mobil, din presa, sau reţele sociale pot să clarifice problema.

FECIOARĂ Astăzi trebuie să te ocupi de treburile administrative, facturi, bănci – toată catastrofa, vorba lui Zorba Grecul! Din fericire, relaţiile în cuplu merg bine şi ai ajutor în acţiunile tale.

BALANŢA Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. Profită de bunătatea stelelor, dar fără sa exagerezi. Mai ales evită excesul de dulciuri, tutun şi cafea!

SCORPION Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în niciun fel, imediat. Dar, verifică-le cu multă grijă! O zi bună în ceea ce priveşte domeniul relaţiilor umane.

SĂGETĂTOR Eşti prea direct, prea vrei totul, astăzi! Mai multă diplomaţie, fă doar câte un pas, aplică tehnica “feliilor de salam”, concentrează-te pe un singur lucru, acţiune şi apoi treci la altceva!

CAPRICORN Dimineaţa poţi întâlni nişte obstacole. Nu te descuraja, nu mormăi că numai ţie ţi se întâmplă! Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuiala.

VĂRSĂTOR Nu lăsa problemele şi dorinţele să te depăşească. Rezolvă, fă ceea ce poţi, iar dacă este chiar imposibil… uită! Nu-ţi face planuri să construieşti piramide, pentru că nu eşti faraon!

PEŞTI Astăzi te concentrezi cu dificultate. Eşti obosit şi toamna mohorâtă nu te ajută deloc. Trebuie să te relaxezi şi să vezi un film, o comedie, care să-ţi redea tonusul şi ritmul obişnuit!