HOROSCOP  21 august: stai în defensivă şi vezi în ce direcţie o iau valurile vieţii…Află ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Astăzi ai mania detaliilor. Simţi că situaţia scapă de sub control şi încerci să găseşti cauzele prin analiză. Trebuie să faci eforturi ca să-ţi regăseşti energia (vitamine, magneziu?)!

TAUR Eşti surprins de o întâmplare, veste sau eveniment neaşteptat. Însă ceea ce începi, sau se petrece în această zi poate aduce rezultate bune. Nu te băga în treburile personale ale altora!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Ţi se pare că întâlneşti obstacole artificiale, capcane de fapt. Poate aşa este, dar prima reacţie este să vezi cui foloseşte. În afaceri, dar mai ales în dragoste, nimic nu e întâmplător!

RAC Azi ai o dispoziţie către vorbărie, să pierzi timpul şi să nu spui nimic. Din partea ta este o reacţie naturală de apărare, stai în defensivă şi vezi în ce direcţie o iau valurile vieţii…

LEU Ai un ghimpe în lăbuţă, adică o idee fixă în creieraş! Şi nu te potoleşti până nu găseşti răspunsul la întrebarea care te obsedează. Dar nu ai timp de fiţe, este o zi densă şi obositoare.

FECIOARĂ În cursul dimineţii te bate gândul că nu ai rezultatele scontate din lipsă de pregătire. Aşa că te interesezi de perfecţionare profesională sau de tehnici orientale de seducţie, după caz!

BALANŢĂ Cu o conjunctură bună, magnetismul personal este în creştere, poţi lămuri favorabil unele situaţii sentimentale. E bine să dai dovadă de prudenţă şi să eviţi căldura toridă şi curentul.

SCORPION Regulile generale nu sunt pentru tine. Tu ai propriul sistem legislativ. Vezi să fie şi legal! Fie că este vorba de afaceri cu multe zerouri, sau de circulaţia din oraş, sau de dragoste!

SĂGETĂTOR Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi, cu anturajul. O seară favorabilă pentru interesele şi reuniunile de familie, sau o vorbă plăcută cu prietenii.

CAPRICORN Pare că grijile au trecut, sau te-ai obişnuit cu ele. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Încearcă să ignori pe cei care te provoacă, păstrează-ţi sângele rece!

VĂRSĂTOR Astăzi nu ai rival. Poţi să-i bagi pe toţi în buzunar, sigur, dacă vrei asta. O veste te influenţează. Pare a fi o ocazie pe care o aşteptai de mult timp, aşa că eşti optimist şi motivat!

PEŞTI Încerci să-ţi armonizezi relaţiile sociale şi să tragi foloasele respective. Eşti drăguţ şi vorbeşti frumos, sperând să te faci simpatic şi util. O mână spală pe alta şi amândouă, faţa!