In cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, Lidia Fecioru a dezvaluit care este lectia de viata pe care o primeste fiecare zodie.

Berbecii trebuie să învețe să se simtă confortabil în momentul prezent, adică să simtă clipă. Trebuie să accpete că nu poate controla totul.

Taurii trebuie să afle că pot păcăli ochii și mintea, dar nu pot păcăli inima. Se mint singuri.

Gemenii în acest an vor învăța să se iubească din nou, să se pună pe primul plan și să aibă grijă de sufletul lor. Trebuie să se ridice de la pâmânt și să meargă înainte.

Pentru Raci este momentul să învețe să evolueze și să evalueze viața pe care au avut-o. Ei sunt psihologii, dar uita mereu de ei. Trebuie să iasă din zona de confort.

Horoscop 2020- O zodie trebuie sa nu isi lase inima condusa

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

Leu – sentimentele va pot înșela, iar în 2020 trebuie să învățați să nu vă lăsați inima condusă.

Fecioarele anul acesta au de susținut unul din cele mai grele examene. Trebuie să vă învătați să vă cunoașteți limitele.

Balanțele se bagă să rezolve problemele altora, pe care le-au neglijat și pasat, toate vin din urmă. Ele trebuie să-și rezolve problemele legate de suflet.

Scorpionii prin excelență sunt posesivi, dacă renunță anul acesta la acest lucru, trebuie să înteleagă să aibă încreder în cei din jurul lui.

Săgetătorii vor trebui să fie sinceri cu propria persoană în acest an și să-și pună ordine în gânduri. Dacă anul acesta nu gasesc scopul, să-și ia o busolă să se orienteze. Pentru săgetători este prioritar estul.

La Capricorn schimbarea este invevitabilă anul acesta, deși ei o fac foarte greu nu au de ales.

Vărsătorii trebuie să se adapteze unor situații și conjuncturi.

Horoscop 2020. Pentru Pesti este un an cu încârcâtură karmică, trebuie să spună stop, iar important pentru ei să știe ce au de făcut, a spus Lidia Fecioru la Antena3.