Horoscop 20 decembrie. Zâmbeşte frumos, nu-ţi arăta colţii şi o să prevalezi! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 20 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 20 decembrie. BERBEC Azi eşti uşor distrat, probabil din cauza febrei de sărbători. Evită neatenţia, neglijenţa şi mai ales nu te ocupa cu hârtii importante, contracte, diplome, certificate, titluri, cambii…

TAUR Nu poţi să te plângi că nu ai probleme. Lucrurile sunt serioase şi aşteaptă intervenţia ta energică. Familia şi prietenii te sfătuiesc, ascultă şi fă liste de cadouri de Crăciun şi Anul Nou!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Ai nevoie de optimism şi de planuri alternative pentru Crăciun. Evită persoanele negative care îţi dau sfaturi inutile. Reflecţii bune găseşti la semnele de foc, în special la Lei şi Berbeci.

RAC Există o latură defensivă în zodia ta care se activează imediat ce apare o problemă. Ai un oarecare procent de noroc, dar trebuie să şi acţionezi. Acţionează azi, acum, mâine e prea târziu!

Horoscop 20 decembrie. Zâmbeşte frumos, nu-ţi arăta colţii

LEU Zâmbeşte frumos, nu-ţi arăta colţii şi o să prevalezi! Nu te repezi, mai ales dacă ese vorba să convingi pe cineva. Trebuie să iei mai multe informaţii despre situaţia cu care te confrunţi!

FECIOARA Cere şi o părere competentă. În orice caz, ai multă nevoie de relaxare şi odihnă ca să poţi continua cu succes. Domeniul sentimental este bine aspectat. O schimbare, la care te aşteptai!

BALANŢA Ca să te simţi bine zâmbeşte şi uită-te în ochii oamenilor şi nu uita ca momentul de faţa e cel mai important. E doar un fault de joc. Iubirea ta cea mare a făcut o gafă, sau ceva asemănător!

SCORPION Nu ai multe motive de satisfacţie. Nu arăta că suferi şi pregăteşte planul „B”. Sentimentele, emoţiile ne fac oameni. Se întoarce apa şi la moara ta, nu avea grijă, nu pierde speranţa!

SĂGETĂTOR Stelele îţi sunt favorabile în mai toate domeniile. Trebuie să profiţi de oportunitate, dar nu trebuie să exagerezi, nici să dai înapoi. În general, continuă perseverent pe drumul actual!

CAPRICORN Astăzi fă-ţi un plan tactic şi promovează-ţi cu energie interesele tale personale. Eşti în criză de timp fie la muncă, fie acasă şi nu poţi să ajungi în două locuri în acelaşi timp!

VĂRSĂTOR Primeşti o mulţime de informaţii, de veşti. Trebuie să te zoreşti ca să recuperezi timpul pierdut, să foloseşti datele care te avantajează în mod direct. Nu lăsa pe mâine treburile de azi!

PEŞTI Ai o zi bună în care străluceşti şi te bucuri de micile petreceri de la serviciu. Nu pierde timpul cu detalii neimportante. Încearcă să fii cooperant şi lasă problemele pentru… la anul!