HOROSCOP 20 august: Eşti stresat şi încerci să compensezi cu dulcuri şi îngheţată. Nu este nicio afacere…

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru marți potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Eşti stresat şi încerci să compensezi cu dulcuri şi îngheţată. Nu este nicio afacere, trebuie să-ţi faci viaţa mai dulce! Încearcă să negociezi, să ţii seama şi de dorinţele celor din jur.

TAUR Ziua de astăzi este o perioada bună, favorabilă semnarii hârtiilor, încheierii contractelor, finalizarii înţelegerilor cu caracter legal, sau orice este legat de comerţ şi jurisprudenţă.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Atenţie, azi, la relaţiile tale sociale pentru că ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi foarte direct. Este bine sa faci concesii parţiale şi/sau compromisuri mărunte.

RAC Parcurgi cu succes o perioadă în care eşti foarte volubil şi optimist, dar şi superficial şi neatent. Din fericire totul se termină cu bine! Noutăţi, veşti pe care le primeşti cu bucurie.

LEU Astrele indică o anumită reţinere, lipsă de interes, în ceea ce priveşte activitatea zilnică. Ai un sentiment de respingere, de prea plin. Astăzi, mai multă odihnă şi oferă-ţi mici plăceri.

FECIOARĂ Ai nevoie de un răgaz, de o pauză, ca să-ţi consolidezi planurile sau proiectele. Cu o conjunctură minimalistă îţi trebuie şi o nouă abordare, o nouă perspectivă în viaţa ta sentimentală.

BALANŢĂ O veste bună. Sau, ai o realizare care te motiveză şi îţi dă aripi. Te bucuri de o formă bună, foarte bună, în tot cursul zilei. Ai energie şi eşti optimist chiar dacă eşti destul de obosit.

SCORPION Aspectele lui Mercur te invită la discuţii clarificatoare. Este bine să lămureşti lucrurile şi să stabileşti priorităţi şi urgenţe. Atât la locul de muncă, cât şi în domeniul sentimental.

SĂGETĂTOR Îţi e greu să înţelegi atitudinea unor persoane din anturaj sau relaţii de afaceri. Ai dificultăţi să accepţi autorităţile ale căror reguli le găseşti abuzive şi anacronice. Nu pleca la drum!

CAPRICORN Ai mult de lucru, chiar dacă eşti în vacanţă. Nu mai da atâta atenţie amănuntelor, termină odată! Perfecţionismul este bun, dar nu astăzi! Acceptă chiar unele soluţii care ţi se propun.

VĂRSĂTOR Componenta ludica, joaca, are o mare importanţă pentru tine, atât in afaceri cât şi în dragoste. Azi nu trebuie să te joci cu deciziile, ia mai multe informaţii înainte să spui da, sau nu!

PEŞTI Conjunctura favorizează dorinţa de independenţă, bate un vânt de libertate. Ai vrea să sari din mediul tău! Optimismul şi energia ta sunt molipsitoare, dar atenţie cu cine te asociezi!