HOROSCOP 2 septembrie: Zodia care are mari probleme. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 02 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin, chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Astăzi ai o zi favorabilă, mai ales în domeniul relaţional.

TAUR Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi şi cu anturajul. Dimineaţa, o veste te interesează. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Începi cu greutate ziua, tragi de tine ca să faci faţă activităţii zilnice. Aceste eforturi permanente de a-ţi depăşi condiţia, posibilităţile, încep să te coste în interiorul tău!

RAC Astăzi eşti vocal şi insistent. Ai dreptate şi vrei să se ştie acest lucru, să se consemneze! De aceea, ai un moral bun şi eşti cooperant şi binevoitor. Nu pleca la drum lung şi riscant!

LEU O întâlnire, o şedinţă, poate o audienţă. Darul comunicării e avantajat, aşa că poţi argumenta cu succes, mai ales dacă e vorba de veniturile tale, de interesele tale. Fii calm şi zâmbeşte!

FECIOARĂ Eşti cu gândul în altă parte, în lumea ta, mai bună şi mai frumoasă. E sănătos pentru spirit să ai un “regat de refugiu”, dar încearcă să nu fii foarte distrat şi neglijent. Te poate costa!

BALANŢĂ Vorbeşte mai puţin şi nu te lăsa atras de provocări. Bunele tale intenţii sunt înţelese greşit, pentru că lumea este mult mai primitivă şi perversă decât ţi-ai închipuit. Schimbă tactica!

SCORPION Astăzi, evenimentele curg cu un debit uriaş. Eşti scufundat în multele probleme care te asaltează. Sfatul stelelor este să te ocupi strict numai de problemele care privesc interesele tale!

SĂGETĂTOR Încearcă să fii obiectiv ca să poţi să faci faţă cu realism problemelor pe care le ai. Azi, nimic din domeniul financiar, nu împrumuta bani, nu cheltui, nu te duce la bănci, sau pariuri!

CAPRICORN Te bazezi pe intuiţie şi pe experienţă pentru a face faţă situaţiilor de astăzi. Încerci să analizezi motivele care îi animă pe cei cu care lucrezi, ca să poţi să le anticipezi acţiunile.

VĂRSĂTOR Nu ezita, azi, dacă ai de făcut unele concesii, chiar compromisuri, ca să poţi să-ţi derulezi în continuare interesele tale. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

PEŞTI Ai dubii, eşti neîncrezător în capacităţile tale. Ai unele probleme mai grele! Totuşi, colegii, cei din jur, sunt siguri că te descurci. Nu vor să te ajute, sau chiar au încredere în tine?