Horoscop 2 octombrie. Trebuie să te încordezi încă o dată şi să rezolvi totul rapid! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 02 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Vrei să înţelegi de ce nu ai spor în ceea ce faci. Poate nu colaborezi cu cine trebuie, sau poate nu îţi pui în valoare potenţialul. Analizează la rece şi ia masuri. Seară plăcută, culturală.

TAUR Eşti nemulţumit de lentoarea cu care ţi se rezolvă problemele şi de lipsa de soluţii pe termen lung. Totuşi, soluţia îţi e la îndemână, trebuie doar să iei… taurul de coarne, să insişti!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Ai încheiat o alianţă doar ca să te afli în treabă. Dar atenţie, persoana în cauză nu este sinceră. Dar, ştiai! Peste puţin timp te va ataca din nou, exact unde ştie că te doare mai tare.

RAC Eşti mai hotărât ca niciodată să schimbi ceva în viaţa ta. Iar auspiciile sunt favorabile, trebuie doar să te mişti repede şi să nu amâni. Hotărârea este buna, treci la fapte !

LEU Ţi-ai promis o răsplată dacă reuşeşti să-ţi convingi şeful că ai dreptate. Ce să zic, astăzi nu sunt şanse, fii rezonabil şi mai aşteaptă. Într-o bună zi rezultatele vor fi peste aşteptări!

FECIOARĂ Crezi că ai găsit înţelegere faţă de comoditatea ta momentană. Şi aşa e, azi ţi se dă voie să zburzi, să cheltuieşti pentru fleacuri şi să te răsfeţi, la stilist, sau la cinematograf.

BALANŢA Nemulţumirea ta faţă de vecini este justificată. Dar este şi vina ta, ai vorbit prea mult, ai dat din casă şi ai devenit vulnerabil la bârfe. Recomandare: ia distanţă, cât mai repede!

SCORPION Ai jucat bine până acum, dar nu vezi încă roadele şi asta te enervează. Astăzi poţi să apeşi butoanele necesare ca să dai satisfacţie celor care încă mai au îndoieli în ceea ce te priveşte.

SĂGETĂTOR Grija pentru un membru al familiei te chinuie şi astăzi. Nu ai motive întemeiate însă, lucrurile se vor rezolva ca prin minune. O veste din străinătate este cheia tuturor problemelor.

CAPRICORN Astăzi mergi la cumpărături fără prea mulţi bani, dar ai norocul să găseşti ce îţi trebuie. Te gândeşti la cineva de departe, care însă, nu se gândeşte la tine. Aşa că, mai bine, uită-l!

VĂRSĂTOR Dacă ar fi după tine, ai lua o pauză mai lungă. Vremea capricioasă şi veştile te fac să simţi nevoia de somn şi de împăcare cu tine însuţi. Acordă-ţi o şansă şi evaluează evenimentele.

PEŞTI Pari zdrobit de timp şi obosit de ce ţi se cere să faci. Vrei calm, muzică plăcută şi un pahar de vin bun. Ei bine, ai răbdare! Trebuie să te încordezi încă o dată şi să rezolvi totul rapid!