HOROSCOP 2 august: Profesorul Radu Ștefănescu vă oferă cele mai bune recomandări și sfaturi ale acestei zile pentru toate semnele zodiacale.

BERBEC Horoscopul tău indică mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea şi o zi cam obositoare, dar Marte îţi sugerează să te concentrezi strict pe interesele tale!    

TAUR Este bine să eviţi, dacă poţi, subiectele cu caracter emotiv. Lămureşte programul tău şi unele neînţelegeri cu partenerii.  Posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânare.

GEMENI O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului. Pare a fi o criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de o păcăleală.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

RAC  Evită azi discuţiile seriose şi strategice cu şeful, cu partenerul, în familie. Cu un compliment bine plasat şi un zâmbet poţi, însă, îmbunătăţi relaţia. Seara relaxantă, poate, la un film nou.

LEU   Ceva griji în plus la serviciu, sau pe plajă. Tensiune pentru nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Dar, din fericire, eşti bine dispus cu Soarele în domiciliu, în zodia ta. 

FECIOARĂ   O zi plăcută de cumpărături sau de excursie, dacă eşti în vacanţă. Nu-ţi fă niciun program. Lasă lucrurile să se întâmple, să se desfăşoare după cum stabileşte anturajul tău, familia. 

BALANŢĂ Nu da curs propunerilor dinamice, energice, extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te. Stelele recomandă o carte bună, sau un film nou. Sau o plimbare în parc şi o vorbă, un suc la terasă. 

SCORPION Nu te ambala, nu te enerva, nu izbucni! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii, mai ales de relaţii umane. Lasă timpul să lucreze.

SĂGETĂTOR Cu calm şi fără grabă o să rezolvi problema, care poate fi doar o simplă pană de cauciuc!  Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Nu ai ce să îţi reproşezi, faci tot ce poţi!

CAPRICORN Situaţii noi te obligă azi să reacţionezi repede, să cauţi informaţii şi specialişti, fie că eşti în vacanţă, sau la serviciu. Nu este nimic rău, doar ai derapat într-un domeniu necunoscut!

VĂRSĂTOR Astăzi eşti complicat şi te concentrezi cu greutate. Poate căldura este de vină, poate planurile tale prea sofisticate. Ia o pauză şi vezi cum poţi să împaci pretenţiile cu posibilităţile.

PEŞTI  Ca de obicei, dai dovadă de un spirit de organizare model, fie că e vorba de jocuri de plajă, fie de un proiect nou la serviciu. Eşti motivat şi energic şi vrei să păstrezi starea de fapt.