Horoscop 19 noiembrie. Eşti pe drumul cel bun! Reuşita pare aproape, nu te lăsa. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 19 noiembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 19 noiembrie

BERBEC Lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine. Nu interveni, nici măcar cu un sfat. Cu un zâmbet, da! Azi este una dintre zilele acelea când intervenţi ta mai mult strică, decât ajută.

TAUR Poţi întâlni astăzi oameni al căror ţel suprem în viaţă este să-ţi facă ţie zile fripte. Genul de funcţionar de stat de la ghişeu. Dar există şi o parte bună a zilei: primeşti o veste bună!

Citește și:

GEMENI Eşti distrat şi nu te poţi concentra după o noapte de insomnie. Ce poţi să faci când nu ai chef de nimic? Mai nimic! Zâmbeşte mult şi fii agitat, aşa lumea nu o observe că nu faci nimic!

RAC Astăzi ai ocazia să descoperi anumite motive ale comportamentului din ultimul timp al colegilor, al anturajului, în general. Ia atitudine şi lămureşte imediat cum stau, de fapt, lucrurile.

LEU O zi densă, cam obositoare, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de activitate. Cu toate că ai un randament bun, se pare că eşti în criză de timp. Totuşi, te simţi bine!

Citește și:

FECIOARĂ Eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Te distrezi, te odihneşti, eşti mai entuziast şi te gândeşti cu încredere la viitor.

BALANŢĂ Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, familia, anturajul. O veste te bucură mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

SCORPION O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi al prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele ştiri din presă influenţează viaţa ta.

Citește și:

SĂGETĂTOR Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de foc. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Atenţie, însă, la ce vorbeşti şi cu cine! Limitează cheltuielile…

CAPRICORN Eşti pe drumul cel bun! Reuşita pare aproape, nu te lăsa acum. Dar, după ce termini activitatea cotidiană parcă ai dori şi un film, un spectacol. Respectă-te, dacă vrei să fii respectat!

VĂRSĂTOR Zi favorabilă implicării tale în rezolvarea unor probleme importante pentru tine. Implică-te personal, dar vezi dacă nu trebuie să ceri şi ajutor, pentru că nu te pricepi la orice!

PEŞTI Visezi cu ochii deschişi, dar problemele cotidiene, realitatea, te confiscă. Oferă-ţi momente plăcute şi vei avea o productivitate şi o eficienţă mai bune. Oamenii de succes sunt relaxaţi!