HOROSCOP 19 august:  O zi de luni obositoare, dar până la urmă foarte plăcută.  Află ce ţi-au pregătit astrele pentru LUNI potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Ceea ce nu trebuie să faci azi: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Mercur nu e favorabil. Partea plăcută a zilei: primeşti o veste bună. Ai ambiţii, e foarte bine!

TAUR Ai chef de discuţii. Ba mai mult, vrei să spui ceea ce ştii, celor dragi. Dar nu-i bate prea tare la cap! Vrei să te faci util şi să fii de ajutor, deci nu exagera, fii înţelept, nu cicălitor!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Limitează-te la activitatea de luni. Nu trebuie să întreprinzi nimic important financiar. Investiţiile şi achiziţiile constituie nişte nebunii riscante în această zi frumoasă de august.

RAC Cheltuieşti prea mult şi până la urmă pe mici lucruri inutile. Spre seară, o veste bună, de departe. Probabil un raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale. Şi o seară distractivă!

LEU Azi evită şefii, directorii, patronii, ofiţerii etc – cei, ierarhic, mai mari ca tine. Treci printr-un moment de sinceritate acută şi s-ar putea să le spui ce gândeşti. Ar fi o mare greşeală!

FECIOARĂ O zi de luni obositoare, dar până la urmă foarte plăcută. Seară deosebită. Dacă încă eşti în vacanţă, un plus de distracţie. În general, lucrurile devin mai dinamice, evenimentele mai dese.

BALANŢĂ Realizezi că ţi se recunoaşte adevărata ta valoare şi eşti apreciat. E un motiv în plus să te echilibrezi, să-ţi recapeţi încrederea în forţele tale şi să fii gata de performanţe deosebite!

SCORPION Ai impresia ca rezultatul nu merită efortul. Aşa că stai liniştit, ai o zi de luni senină şi frumoasă, cum nu ai mai avut de mult timp. Dar, astăzi, este momentul unui mic bilanţ personal!

SĂGETĂTOR Nu este uşor să faci alegeri, să iei decizii care să fie şi înţelepte şi profitabile şi să nu supere pe nimeni! Stabileşte priorităţile. Îi răsfeţi pe cei dragi, care abia aşteaptă asta!

CAPRICORN Ceea ce pare a te preocupa astăzi în cel mai înalt grad este părărea celor din jur despre tine, în special a partenerului şi a familiei. Imaginea ta este cum trebuie, nu-ţi face griji!

VĂRSĂTOR Conjunctura e bună. Mai ales în relaţiile profesionale, de afaceri, de serviciu. Dacă eşti în vacanţă, pierzi ocazia să faci câţiva arginţi în plus. Dar, poţi obţine ceva mai valoros!

PEŞTI Răbdarea ta s-a evaporat, probabil din cauza nesimţirii partenerului, dacă vrei un scandal, e foarte uşor! Dar mai bine gândeşte-te la ceva elaborat, “plăţile” de genul ăsta se fac la rece!