Horoscop 18 decembrie.  Evenimene neprevăzute. Şi bune şi rele…Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 18 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 18 decembrie.  BERBEC Perioada îţi este favorabilă, mai puţin lipsa de dexteritate . Azi trebuie să te fereşti de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal. Moderaţie în relaţiile cu semnele de pământ.

TAUR Ceea ce începi în această zi poate aduce rezultate bune. Este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi obiecte de folosinţă îndelungată, cadouri de Crăciun, sau de Revelion.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Evită împrumuturile de bani şi băncile, nu juca la jocurile de noroc, în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos! Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, cumpărături mici.

RAC Azi nu te implica în conflicte cu semnele de apă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Atenţie la cumpărături. Nu ieşi pe seară în oraş, decât dacă este necesar!

LEU Te găseşte în postura plăcută nativilor zodiei să conducă şi să dea ordine. Rezultate bune în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Ziua este favorabilă, dar trebuie să fii atent!

FECIOARA Atenţie la ce spui şi mai ales cui spui, nativii din Fecioară fiind amatori de adevăruri fundamentale, dar uneori nu au tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere limitată în promisiuni!

BALANŢA Evenimentele se succed astăzi cu rapiditate, ca într-un caleidoscop. Ai darul să alegi ce-ţi convine, să tragi spuza pe castanele, sau cartofii tăi, cum spune vorba veche! Nu promite nimic!

SCORPION Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să dai dovadă de prudenţă şi să eviţi frigul, umezeala şi curentul. Magnetismul personal e în creştere, poţi lămuri unele situaţii sentimentale!

SĂGETĂTOR Ai o idee, dar o idee fixă. Încăpăţânarea îţi foloseşte, pentru că, din fericire, este o idee bună! Eşti într-o formă bună, fizică şi mentală, aşa că prin această osmoză rară ai succes.

Horoscop 18 decembrie. O perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie

CAPRICORN O perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie, sau o seară plăcută cu prietenii, în oraş, poate la un film. Pentru o mica parte din Capricorni, o veste bună, pe seară!

VĂRSĂTOR Evenimene neprevăzute. Şi bune şi rele… Trebuie să dai dovadă de calm, răbdare şi iscusinţă pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. In orice caz, nu te poţi baza pe niciun ajutor!

PEŞTI Spui că viaţa ta este tristă şi plictisitoare. Trebuie să cauţi motive de mai bine, să faci parte din ceva mare şi important, benefic, să nu te laşi cuprins de cenuşiu şi monotonie. Încearcă!