Horoscop 17 octombrie. Atenție mare pentru nativii din zodia Săgetător. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 17 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 17 octombrie. Avertisment sumbru! Evită astăzi orice negociere

BERBEC Nu te lăsa intimidat, sau chiar păcălit, chiar dacă momeala este siguranţa ta. Evită astăzi orice negociere, târguială, care conduce către stabilirea unei înţelegeri în care ai obligaţii.

TAUR Zi mediocră, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. Lumea nu are nimic cu tine, nu mai mult decât în alte zile, vremea capricioasă e de vină!

Citește și:

GEMENI Ai nevoie de o strategie nouă ca să poţi avansa pe drumul tău. Se pare că începi o etapă nouă în viaţa ta. Nu te grăbi, nu fii superficial, astăzi analizează bine înainte de a lua o decizie!

RAC O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor profesionale. Evită să amesteci plăcutul cu utilul. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni şi pe famile.

Horoscop 17 octombrie

LEU Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicațiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemrle importante care te interesează personal!

Citește și:

FECIOARA Te îngrijorează o situaţie din familie, ba nici la muncă treburile nu merg bine. Totuşi, stelele îţi şoptesc să ai încredere, viitorul îţi este favorabil, vine Soarele şi pe strada ta!

BALANŢA Conjunctura astrologică indică relaţii bune, astăzi, cu semnele de foc şi apă. În special Berbecii şi Leii te pot ajuta mai mult. Evită semnele de pământ şi în special semnele de aer.

SCORPION Ai o idee, un proiect important, sau la care ţii foarte mult şi eşti nerăbdător să-l vezi realizat. Stăpâneşte-ţi graba, pentru că după cum ştii, strică treaba! Ai nevoie şi de ajutor!

Citește și:

SĂGETĂTOR Dacă nu poţi rezolva astăzi, amână! Sigur, dacă poţi şi este în puterea ta. În orice caz este mai prudent să ceri ajutor, cu diplomaţie şi tact. Timpul soluţionează aprope orice…

CAPRICORN Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, urmare eforturilor făcute. Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale!

VĂRSĂTOR Zi favorabilă pentru activitatea ta cotidiană, eşti avantajat în profesie, sau meserie. Azi caută cu grijă prilejurile ca să te afirmi, să ieşi în evidenţă, fără să fii ostentativ sau agresiv!

PEŞTI Eşti din nou, foarte solicitat la serviciu şi acasă. Ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Azi poţi să rezolvi treburile printr-o mai bună organizare, dar şi prin… amânare!