Horoscop 17 decembrie. Vești bune pentru două zodii: Se pregătesc cu entuziasm pentru Crăciun. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 17 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 17 decembrie. BERBEC O zi bună. Îţi place vremea, aerul rece şi mai curat şi te pregăteşti cu entuziasm pentru Crăciun. Dar şi pentru Anul Nou, care e, mereu, un nou ciclu, un start nou în economia speranţelor!

TAUR Cheltuieli importante pentru sărbătorile de iarnă. Preţurile sunt mai mari decât ai prevăzut, asta te încurcă un pic, dar, banii vin şi se duc, investiţia în distracţie aduce mereu bucurii!

Dimineaţă densă, atenţie să nu-ţi depăşeşti domeniul

Citește și: Horoscop rune 9-15 Martie. Vesti uriase pentru o zodie: E anul lor!

GEMENI Dimineaţă densă, atenţie să nu-ţi depăşeşti domeniul de competenţe. Eşti favorizat pe plan sentimental, aşa că uită-te bine în jur, poate întâlneşti pe cineva, cumva… Pe seară, la un film.

RAC O zi nu prea grozavă. Astăzi trebuie să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte şi fără necazuri. Nu te implica în nimic important sau nou, doar activitatea obişnuită.

LEU O zi în care configuraţia astrologică pare a-ţi aduce noroc. Mai în toate domeniile. Dar este bine să ţii cont şi de sfaturile prietenilor, ale membrilor familiei, ei au o părere obiectivă.

FECIOARA Astăzi ai o mare dorinţă de a te exprima, să discuţi, să vorbeşti, să dialoghezi, să convingi lumea! Eşti mai dornic să ajuţi decât de obicei. Poate fi şi influenţa Spiritului Crăciunului!

BALANŢA O veste bună, poate din presă. Conjunctura astrologică indică o perioadă favorabilă, dar atenţie ce cumpări şi ce garanţie are. Moderaţie la regimul alimentar, mai ales la cel cantitativ.

SCORPION Ai o idee bună pentru vacanţa de Crăciun şi abia aştepţi să o discuţi cu cei dragi, familia, prietenii. Dar, ca să fii bine informat ia mai multe date, chiar direct, nu de pe internet!

SĂGETĂTOR Atenţie la vremea schimbătoare, dar şi la “soarele cu dinţi”, vorba lui Nikita Mihalkov. Chiar dacă nu este ziua ta de naştere poţi primi cadouri de la membrii familiei şi/sau de la prieteni.

CAPRICORN Capricornii sunt foarte interesaţi de siguranţa personală. Astăzi nu uita acest lucru când planifici şi faci cheltuieli pentru vacanţa de Crăciun. Cere lămuriri, clarifică, ca să fii sigur!

VĂRSĂTOR La serviciu trebuie să ţii locul celor care pleacă, deja, în mica vacanţă de Crăciun. Atenţie la modul în care preiei sarcinile celor plecaţi, să nu cumulezi şi greşelile şi prostiile lor.

PEŞTI Cu Neptun în domiciliu, pe termen lung, deciziile luate astăzi se pot dovedi inspirate. Dimineaţa nu te încăpăţâna şi nu te grăbi inutil, nu intra în discuţii cu persoane necunoscute!